Nedari sa nam, preklial nas niekto?

Príspevok v téme: Nedari sa nam, preklial nas niekto?
Prekliati

S manzelom sa nam roky nedari..planovali sme si stavbu domceka, nevysiel nam ani jeden pozemok z 5, ktore sme vybrali. Planovali sme si podnikanie, nevydarilo sa, dlhy pribeh. Kamarati sa ukazali byt falosnymi, tiez velmi dlhy pribeh. Isli sme do zahranicia pracovat, manzelov otec sa zabil, museli sme sa vratit. Obaja mame zdravotne problemy, ktore sme predtym nemavali, obaja s chrbatom. Bojime sa uz aj vstat rano z postele, ze co zasa bude. Co sa zasa stane. Bojime sa pokusit o dieta, aby nebolo postihnute. Ako sme byvali optimisticki a plni elanu, tak sme teraz ustrachane klbka nervov. Takto to je 8 rok. Myslite, ze nas volakto preklial? Preco sa nam tak strasne nedari, ked sa lubime? Vratili sa mi uzkostne stavy spred rokov, kedy ma nicila matka. Vidim, ako melieme z posledneho a neviem nam pomoct, vsetky nase plany su v troskach, nemame motivaciu a silu ist dalej a nieco budovat. Zasekli sme sa v zivote a iba prezivame zo dna na den...

ozoon111

Tomas 12354
Nemal by si takto zneuzuvat bibliu,propagujes cudzie myslienky a si aj plagiator, biblia je je nato aby si ju kazdy precital sam a poucil sa, nezastupuj tu nikoho bo na to skaredo doplatis.

Medea

Bez nárokov A to je akože taka doba teraz. Vies ako keď som mala prácu som to až tak nevnímala. Ale teraz si to všímam. Ako viem ze ako sa hovorí mladým patrí Svet, oni to berú inak. Ale prečo mám pocit že cit sa niekde stratil. Ja neviem mne není dobre z toho ako sa ľudia k sebe chovajú.

BezNarokov

Medea: zivot nie je spravodlivy a ľudia si nie su rovni. Niekto sa narodi s takymi zlymi genmi, ze cely život trpi roznymi hroznymi chorobami a a este k tomu umrie v tridsiatke. Zivot nikdy nebol spravodlivý. A ľudia su dobri a su ludia, co su proste zlí. Ludia proste nie su empaticky a radi si ublizuju.

BezNarokov

Viac ako polka ľudí na Zemi zije v chudobe a otrasnych podmienkach. Preklial ich niekto? Nehladajte furt najjednoduchsie vysvetlenia ľudia.