Život bez lásky

Príspevok v téme: Život bez lásky
89K23

Ahojte.Viem,že tu takých tem asi bolo x,ale rada by som počula názory na moju situáciu.Mam 23 rokov a nikdy som nezažila pocit aby ma mal niekto rád teda nikdy som nebola milovaná.Zažila som len platonicke lásky.Neviem ale podľa mňa to pre ženu nieje prirodzené.Myslim,že je normálne že mi chyba ten pocit , že ma niekto ľúbi.Viem že dôležitá je sebalaska,mám svoje koníčky,cestujem,pracujem, študujem,som často v spoločnosti ,ale nikdy ma nikto nechcel.Škareda ani tučná niesom,primerane sa o seba starám a aj také majú.Nechcem žiť ako vlk samotár.Mam sa stym zmieriť či ako?Poprosím aby ste mi nepísali hluposti "ten pravý pride" "máš cas" "máš život pred sebou" a podobne nepravdivé žvásty..Mne by stačilo aby som aspoň na chvíľu zažila ten pocit.Len neviem či už nieje neskoro.Je moja situácia normálna?Je pre ženu prirodzené žiť sama a cely život bez lásky a nehy?

markymark156

@klinceky: presne. uz som myslel, ze som tu s tymto nazorom jediny. klobuk dole, ze si si toto dokazal/a vsimnut. to je alfa-omega vyrovnaneho cloveka. a tam treba zacat. kym niekto nedokaze byt sam so sebou, ako dokaze byt s niekym? ako niekto dokaze byt s nim? krasa a festovne palec hore!

Richardoss

Vsak mas len 23, este vobec nie je cas na to, aby si bola zufala, ze nezazijes lasku. Este to vsetko pride uvidis!

roxymila

Vôbec nie je neskoro! Ešte nemáš tak veľa rokov, že by si už nezažila pravú lásku. Práve niekedy je lepšie, keď ju človek zažije až vo vyššom veku. Neboj nič, ono to isto príde!

pettroneta

ahoj, Tvoj vyvolený na Teba nemusí čakať, odporúčam naďalej chodiť do spoločnosti, a to čo najviac, a do čo najrozmanitejšej, byť trochu aktívnejšia ohľadne zoznamovania sa s inými ľuďmi, aj mužmi, ale aj ženami, okrem toho prípadne skúsiť aj nejaký zoznamovací portál na internete.

Kasia

Ja si myslím, že zvlášť pre ženu je túžba po láske prirodzená, aby sa cítila šťastná.
Stálo by však zrejme za to sa zamyslieť v čom môže byť chyba, keď napriek všetkým spomínaným faktorom teba akosi obchádza.
Píšeš, že vieš, že je dôležitá sebaláska a máš svoje záujmy a prácu. Nie je problém v tom, že možno navonok pôsobíš až príliš samostatne a tak akoby si žiadneho chlapa vlastne ani nepotrebovala?
Mám takú známu, peknú, vzdelanú, s vlastným domom, ale akoby furt tých chlapov odplaší, alebo ju chcú len krátkodobo či na sex.
Ale keď ona pôsobí tak sebavedomo a odtažito, keď za ňou nejaký ten chlap príde....proste až moc.

BezNarokov

Ja som tak dlho nemal vztah, ze som si na to uz zvykol. A aj tak by ziadna baba so mnou byt nechcela, takze tak je aj tak fuk. Mam 27 a som zmiereny s tym, ze baba pre mna na tomto svete proste neexistuje.

Libertz

Ahoj, ja mam 23 a castokrat sa pytam to iste. Az nato ze som chalan introvert a ti to maju ovela tazsie ako zeny ktore to takto maju. Uplne aj rozumiem tomu ze nechces aby ti ludia pisali ze to pride atd. U zeny to ma nejaky uplatnenie jasne, pokial aspon priemerne vyzera. Len musi byt hodne opatrna. U chalana nie, tieto zvasty mi predkladali uz pred rokmi. Chalan proste musi iniciovat. Ak ta to tak velmi trapi tak skus aj ty, nazivo nie napriamo iniciovat (ak sa prilis hanbis a je ti to blbe) ale vysielat tie tzv zenske signaly niekomu kdo ti pride sympaticky. Alebo cez internet (nemusia to byt nutne zoznamky, kde je obrovsky naval vsetkeho rozneho od uchylov, suknickarov, cez zufalcov az po normalnych hanblivych chalanov co s tym maju v realite problem alebo nemaju moznosti). Skoda ze tu nemas email alebo nejaky kontakt na seba, ja o tomto vzdy rad popisem s niekym. Keby nieco moj email je 19seals94@gmail.com .... mam 24 rokov.

klinceky

dokazes byt aspon jeden den sama? sama, uplne sama so sebou? ak nie, tak to asi nebude v poriadku.. :D ludia v dnesnej dobe nedokazu byt sami so sebou, a tam je asi ten najvacsi problem....

klinceky

nuz, myslim, ze o nic si neprisla. jasne, vztahy a vsetko okolo su dolezite.. ale najdolezitejsi je vztah samej k sebe. mas pocit ze nieje s tebou nieco v poriadku? tak je jasne ze aj okolie ta tak vnima, preto neprisiel ten pravy alebo skor niekto kto by ti rozumel. nemaj pocit ze nieco nieje ok, to len dnesna doba tlaci ludi do vsetkeho-vztahy, "laska", sex... mas pocit, ze si v zivote o nieco prisla? len preto, ze spoluziacky, kolegyne uz maju co to za sebou? nieje s tebou nic zle, si uplne v pohode. podla mna si triezvo rozmyslajuca mlada zena... nenechaj sa ovplyvnovat okolim a chod si po svojom, bez ohladu na to, co si myslia ini...maj kamaratov, priatelov, aj sexualnych, ak sa na to citis. ale casom zistis ze nic na svete ta nespravi stastnejsou nez ty sama. chce to vela casu, nervov, slz,a aj odhodlania, aby si prisla na to, kym skutocne si a co naozaj vo svojom zivote potrebujes. vela stastia

Ednap

Mozno posobis namyslene alebo nedostupne. Ako sa spravas k muzom, necitia z teba nejaku nadradenost? Skus si sama niekoho zbalit. Alebo sa zoznamuj cez internet.