Zdravie a praca-kolegovci

Príspevok v téme: Zdravie a praca-kolegovci
Bacil kancel

Uz som zufala. Za posledny rok som brala 4x antibiotika,( predtym som sa tomu branila, vzdy niekolko rokov...no teraz som mala take problemy ze som sa im proste nevyhla. Zdravo sa stravujem, uzivam aj vyzivove doplnky na podporu imunity, dlhodobo, vzdy ked som chora ostanem doma preliecim sa, zdravy zivotny styl, strava a pohyb je u mna samozrejmostou.
Avsak uz ma totalne vytacaju moji kolegovci. Pracujeme 4-ja v kancelarii okolo 16 m2. Za posledne 2 roky KAZDY MESIAC je niekto z nich chory! Neostanu doma ani jeden bohovy den, pritom mame pracu ktora nie je platena od hodiny, ani nepotrebujeme od lekara marodku. Chodia sem chory s cimkolvek, dokoliecka retazova rekaica raz jeden potom druhy, treti, vacsinou ani nic neuzivaju sem tam nejaky paralen.
Vetram Dettolujem to tu pravidelne, aj som im povedala nazor par x ale mam dojem ze to robia uz naschval...ze neostanu doma neviem ako uz sama sebe by som vadila keby som kazdy mesiac chora a riesila by som to akolen by sa dalo.
Priklad: kolega tu chodil z infekcnou hlackou, rozpaleny v teplote lietal na wc kazdy 5 min.
Kolegny tu nemala problem sediet z infekcnymi chlamydiami....
vraj su zodpovedny k praci....
ale su nezodpovedny voci okoliu....neviem si rady dnes som vytocena zas prisla kolegyna chora s masaker kaslom soplom a vsetkym moznym, pritom bola takto chora posledny augustovy tyzden....

Bacil kancel

hej? aj ty mas podobnu situaciu? U nas si nepotrebuju ani mardoku vybavovat ani oznamovat veducemu ze ostavaju doma tak ja nechapem ako mozu byt tak lahostajny a nezodpovedny voci svojmu zdraviu

ajka555

toto presne ako keby citam o nasej firme... ani bohovi si nejdu kolegyne ani jeden den pre lieky poriadne sa nepreliecia kaslu pol roka...slovaci totalne seru na svoje zdravie... seru na preventivky na choroby... a potom ze sa im to nazbiera a niekoho tu klepne... organizmus nam to spocita za zanedbane roky...

Bacil kancel

Nafiguimunita/nadriadený je jeden z nich a tiež nemá problém sedieť tam chory
Som zúfalá už vystavovať sa dobrovoľne nasilu chorým blbcom ktorý vedome roznasaju choroby
To už ani nie je o imunite neviem ci by niekto dokázal 'odolavat" toľkému náporu bakterii

Bacil kancel

Rghd/ rozprávať som sa s nimi skúšala milión x avšak bezvýznamné. Pokiaľ niekomu samému nevadí ze je mesiac čo mesiac chorý a príde nezodpovedné do prace s infekčným chlamydiami alebo hnačka i a pod..... Tak s takým človekom rozhovor nepomôže. KLIMATIZÁCIU V KANCELÁRII NEMÁME!

Bacil kancel

Nafiguimunita/ako som písala v predošlej odpovedí imunita ôk, a k tomu co píšeš ty mama ma rozhodne neizolovala v detstve so mnou cestovali od malinka kade tade a nosili ma medzi ludi až príliš

Bacil kancel

Pettroneta/ imunologické testy s krvi som absolvovala a výsledok bol úplne ôk, imunita v poriadku. Ja nevravím ze som chorá zároveň s nimi každý mesiac, to by som pochopiteľne riešili ale aj tie 4 razy do roka sú pre mňa veľa. Pretože som toľko nikdy chorá nebyvala. Snažím sa pochopiteľne chrániť home office ale nie vždy to ide plus užívam výživové doplnky na podporu imun.

Bacil kancel

Swistica/presne tak to riešim ale to sa mi nedá vždy pretože sú veci ktoré musím riešiť priamo v kancelarii