fetish party

Príspevok v téme: fetish party
velmivzrusena

ahojte...mam 29. Ocitla som sa nahodou na fetish party. Nevedela som uplne co mam cakat, obliekla som sa ako predpisoval dresscode. Isli sme s partnerom prvy krat. Bolo to nieco neskutocne..Ocitla som sa v nadhernom svete plneho vasne, ludia tam vyzarovali obrovsku pozitivnu energiu, vzrusujucu, sexualnu. Uplne ma to vtiahlo a rychlo som si zvykla na novy svet, nevedela som kam skor pozerat, jeden transsexual, vyzeral ako nadherna zena ma periferne sledudoval a ja jeho a bol neskutocne ocarujuci. Trvalo to asi 50sekund.. Hned dalej som uvidela dve baby, outfit na nate nesposlusne deti sa pusinkovali a doberali..prsia skoro nahe...to trvalo asi dve minuty, potom ma sledovala domina..ja som sledovala všetko..To bol neskutočny ventil pre moju hlavu. Myslim ze tychto akcii by malo byt na slovensku viac pretoze ludia potrebuju poriadne vypnut hlavu a mozem povedat, ze toto potrebuje spolocnost. Vypnut hlavu, nechat pracovat len sexualnu fantaziu. Naozaj je to stokrat lepsie ako sa ozrat pri telke kazdy vecer! ...sexovat som tam nikoho nevidela....bolo to super !

velmivzrusena

Bellisima s partnerom sme skusali aj aj, mne sa paci byt aj submisivna a dominantna, jemu takisto. Oblecko hociake nylon, silon, latex, koza, podvazky, parochne, bicik, puta..doma vsetko mame :) Ale doma to nie je take, ako ked si na takej party...Mat prachy otvaram z fleku taky podnik:) Citila som sa ,,doma,, poprvykrat v zivote :)

Bellisima

Velmivzrusena Páči sa vám BDSM z pohľadu dominancie alebo skôr ste submisívna? Čo v rámci fetish preferujete?Aj silon a nylon?

velmivzrusena

ahoj fetishistha, dakujem za pozvanie, musim odmietnut, lebo moj drahy je majetnicky :D
vystava nahych zien? to ma moc nelaka, skor party. bdsm. doteraz z toho zijem, vkuse sa k tomu myslienkami vraciam. ked mi napsies mail. napisem ti kde to bolo.

Fetishistha

Kde to je na Slovensku? Ja uz roky chodievam do Ciech kvoli tomu na tie, ktore usporaduvaju Toll a Adreienne.
Aj tam je to super, oni to spajaju aj s roznymi aktivitami. Mne sa najviac paci jedenie jedla z vaginy, pichanie vibratorov do analov, posudzovanie prs pohmatov a potazkavanim, ked zeny v latexe mocia a aj bicovanie zadkov je velmi vzrusujuce.
Bude zas v BA vystava nahych zien, nepojdes so mnou? Pozyvam ta ;)
Daj na seba kontakt.