Ahojte, cim to moze byt, ze posledny rok sa na mna vsetko nabaluje? Nemyslim teraz choroby ako chripka a pod. ale veci autoimunitneho charakteru, zapaly klbov, alergie take silne, ze mi hlieny stekaju dolu hrdlom denne, intolerancie potravin (kravske mlieko, hranicny histamin atd) to vsetko v jednom roku, nikdy mi predtym nic nebolo, vie mi niekto povedat co sa deje a co s tym? Nezaberaju mi antihistaminika, nezaberaju lieky na zapaly, dokonca ani obstreky, ani injekcie (tu sa uz bavim s lekarmi o moznosti bioliecby), intolerancie riesim vysadenim danej potraviny, ale co dalej? Nevladzem uz. Citim sa aj strasne slabo, doslova ako keby mi nieco nicilo telo zvnutra. A taktiez sa mi posledny rok velmi zle hoja rany. Plus alergia na psa, cely zivot zijem so psami a milujem ich a teraz toto, srst ma doslova dusi. Co je so mnou:(
Z nicoho nic zapaly v tele, zle hojenie ran, alergie, intolerancie, co sa deje? Sype sa mi imunita?
krvné testy? výsledky vysrtreni ? strasne malo info ste poskytol /poskytla
Vodnik to na čo sa pýtaš prezrádza najviac o Tebe;)
Jean Valzan prezrad na com ficis? Este si neprispel jednym normalnym prispevkom.
To už vyzerá akoby si Ty niekomu alebo niekto tebe niečo spravil.