Hranie heterosexuala

Príspevok v téme: Hranie heterosexuala
KamiI

Povedzte mi nazor na takuto vec. Mam znameho, ktory je frajerom kamaratky mojej zeny. Ta nas zoznamila. Ja si rad robim zarty a tento jej frajer sa zacal chytat najma ked sme srandovali na temy homosexualita. Manzelka mi hovorila, ked to videla, ze aby som s tym prestal, lebo sa jej zdalo, ze on to akoby iba nehral, ze si vsimla, ze ma aj take zvlastne chovanie, ona tomu vravi, ze neciti z chlapa testosteron. Ja som zas hovoril, ze vyborne zartuje, ze je to az verne a ze ma predsa frajerku. No a isli sme na spolocny vylet a spali sme na hoteli (kazdy so svojou v inej izbe). Isli sme do baru, nieco popili a potom sli na izbu. Baby sa sli opytat na moznosti wellnesu. On prisiel opity na nasu izbu v slipoch, zacal opat zartovat na temu homosexualita a ani neviem ako, zrazu mi dal pusu. Samozrejme som ho odsotil, ze ci mu neebe, no a on sa zacal ospravedlnovat, ze je opity atd. Povedal som to manzelke a ta sa nenapadne zacala pytat kamaratky na neho. Dozvedela sa, ze s nou mal za 3 roky chodenia iba 2x sex a ze sa kvoli tomu hadaju. Ten frajer sa aj rad tak pestrofarebne vyoblieka, je to taky elegan, nosi satky, ma take pohyby, ze kruti tak neprirodzene ruky v zapasti, ked robi nieco s prstami, tak ich tak vykruca, ako to robia baby. Okrem toho mi aj parkrat pochvalil, ze mam nieco pekne atd. Skratka on je asi homosexual a skryva to. Aj som pocul par ludi z jeho okolia sa vyjadrit, ze on je asi teply. Otazka je, mam to tej kamaratke povedat, co urobil alebo sa do toho nestarat, co mi radi manzelka. Ja si myslim, ze ked sa to casom nejako sama dozvie, ako on na tom je, tak ju to dost rani.

KamiI

Nebudem reagovat menovite, lebo si nepamatam, kto presne co napisal, ked tu odpisujem :)
Kamoska nie je skareda, praveze naopak.
Ona to podla mna tusi, len si to nechce pripustit, viete ako je to so zamilovanostou.
A ci bol s tym u psychiatra? Ako to mam vediet, mam sa ho opytat...?
Asi to necham na nu ako tu citam.

Pag

Pri počte obyvateľstva zo štatistického hľadiska vychádza, že na SK je 1.5 homosexuálov, čiže on môže predstavovať to 0.5 percento.

Ednadruha

A ona je nejaka totalna sereda ked sa zahadzuje s niekym kto ju za 3 roky dva krat posexoval? Ked hovoris ze sa aj tak homossky sprava tak ona to musi vediet. Mozes jej povedat co sa stalo, ze ta skusal pobozkat ale viac sa v tom neryp, nehovor jej ze si myslis ze je gay, to nechaj na nu nech si spocita dva a dva. Ja by som jej to nehovorila stylom ze sme tu pre teba to ako by ste z nej robili totalnu chuderu. Spomen to medzi recou ako by sa nechumelilo a nechaj ju nech si to cele uvedomi a v klude nad tym potom sama porozmysla. Ak bude chciet oporu pride sama.

nehaj nanich

ja si myslim, ze vacsina zien, ktora s homosexualom chodi, tak trochu tusi, ak nie dokonca VIE, ze tomu tak je, len ak je donho zalaskovana, volajak dufa, ze to azda nejak zvrati alebo ze je aspon bisexual a nie cisty homos.