Môže byť vaša spriaznená duša mladšia o 20-30 rokov?

Príspevok v téme: Môže byť vaša spriaznená duša mladšia o 20-30 rokov?
sda

Zrkadlový efekt SugarDatingu

Viete si predstaviť, že by vaša spriaznená duša bola od vás o 20 či dokonca 30 rokov mladšia? Niektorým používateľom SugarDaters® môže pri tejto predstave zabehnúť a povedia si, že to nie je možné, keďže medzigeneračné vzťahy nie sú nič viac ako „vzťahy z pohodlnosti“, ktoré sa dajú jednoducho charakterizovať ako platenie za niečiu spoločnosť.

Avšak počas všetkých tých rokov, odkedy ste okúsili SugarDating, mali ste niekedy intenzívny pocit, že vám SugarBabe bola naozaj blízka? Hneď ste sa dokázali vcítiť do jej pocitov, vedeli ste si ju predstaviť medzi jej rodinnými príslušníkmi a akoby zázrakom vás to naviedlo k tomu, ako sa k nej správať, vďaka čomu sa vám veľmi otvorene zdôverovala. Dôvera prišla ľahko. To je niečo, čo psychológia označuje ako zrkadlový efekt.

Ak sa vám dostatočne pošťastí a takúto osobu spoznáte, uistite sa, aby vám ostala na očiach. Na rozdiel od SugarDatingu, kde je fyzická intimita nevyhnutná na udržanie vzťahu, zhoda ako táto môže viesť k niečomu viac spirituálnemu – k priateľstvu.

Ale je priateľstvo s niekým o 20 či 30 rokov mladším naozaj možné? Koniec koncov nezdieľate rovnaké záujmy, jedny na úsvite dospeláckeho života a ďalšie na súmraku životného prímu, však?

...viac na blog.sugardaters.sk ;)