Nič neviem

Príspevok v téme: Nič neviem
Karol_26

S priateľkou sme sa spoznali cez spoločné záujmy. Mne je 26 jej 23.
Venovali sme sa spoločnému koníčku a tak sa začal náš krásny vzťah. Ona je krásna a šikovná. Vie lyžovať, plávať, tancovať, spievať .. Ja nie, som viac technický človek, chcem sa naučiť plávať aj lyžovať. Snažila sa ma naučiť plávať ale nešlo mi to veľmi, bál som sa vody a veľmi nepokročil, klesal na dno. Ona v tomto so mnou nemá pochopenie, povie že sa nesnažím a že ma už nebude učiť. Ona mi v takých veciach dá jednu šancu a ak zaváham tak koniec. Takže som z toho v strese a už sa jej ani nepýtam kedy ideme. Lebo si spomenie na to a už ma nervy na mňa. Neviem čo robiť lebo mi to z času na čas nepekne vyčíta. Pred pár dňami povedala že si nájde iného, že ja nič neviem, a ani sa nenaučím. Trvá to chvíľu a neskôr si už hovoríme ako sa milujeme ale tak toto ma vždy zamrzí keď mi takto povie a neviem čo mám s tým robiť. Neviem či to myslí vážne alebo nie....

ahjajjaj

ozaj, a keď bude tehotná a pôjdete na prechádzku? povieš jej, že si nájdeš inú, lebo ona v 9. mesiaci už nevie tak rýchlo chodiť a že Ťa nebaví, že musí toľko chodiť na záchod. A to sú len začiatky. Nie je to v dobrom aj v zlom? zlé je, ak Ti niečo tak nejde. A na tých 50 % dobrého si vieš nájsť kohokoľvek. O dobré je ľahké sa deliť a stáť pri niekom v tom dobrom. V tom zlom je to už ťažšie, a tu Tvoja tzv. priateľka zlyháva.

tsetse

Ahjajaj: vystihol si to, chlapec nemá sebaúctu
Xxl393 a Defcon, to ste napísali trefne, haha, dobre som sa zasmial

Ešte pridám ja: pekné dievča má ponuky, tak špekuluje.

A tak nám vzali nebe... Krásní nejsou stejní... Krásná tvař, vypálená svatozář...

27Paulito27

Dievča ešte nezažilo skutočné problémy vo vzťahu, tak rieši úplné hlúposti :D Normálne jej to povedz, že Ti to vadí a ak sa to nezmení, tak to ukonči, lebo potom ten pocit, že akože nič nevieš, Ti zostane do konca života..

Glero

Komunikácia je základ všetkého, vzťahu či kamarátstva. Choď sa s ňou normálne porozprávať, a všetko čo si napísal sem jej povedz do očí. Že ti to vadí, že ty sa snažíš zo všetkých síl a ona ťa takto "potápa". Akože je pravda že niektoré veci napr. lyžovanie, plávanie ako si spomenul, je sa dobre naučiť v mladom veku 5-15 rokov. Ale pokiaľ to nevieš to nie je nejaká mentálna chyba. Choď sa s ňou normálne porozprávať a nech ti povie že či to myslí vážne alebo nie. :)

ahjajjaj

pripadá mi to ako nerovnovážny vzťah. Ona sa vyhráža, že si nájde iného? Bývate spolu? Lebo po takomto čomsi by som sa odmlčala alebo podobne. Nech sa naučí zvažovať slová. Partnerstvo je o tom, jeden druhého podporiť a nie potopiť.
Nie je niečo v čom si lepší Ty ako ona?

swistica

Ale ved nemusite robit vsetko spolu. Mozete mat kazdy vlastne konicky a spolu robit to co vas bavi oboch a co obaja zvladate.

Xxl393

Pocuvaj si ty vobec normalny? Ty si pod papucou.Nikto mudry z neba nespadol, kazdemu trva inak kym si osvoji zrucnosti.Kazdy ma talent na nieco ine, ale to neni dovod druheho potapat, vyhrazat sa rozchodom zakazovat mu fotit.Cim viac budes trenovat o tolko budes istejsi a sikovnejsi.Ja neviem kde a kedy ty pouzivas rozum, ale priatelku do nebies ospevujes ze ano, sam sebe si kladies vysoko latku- vsetko zvladnut na prvy x.Potom si v strese, citis sa nemozny.Partnerstvo je aj o podpore niekedy peknym slovom a povzbudenim dosiahnes viac ako kritikou.Citis sa totalne neschopny potom, raz ti stoji raz nestoji, ale tvoja priatelka je uzasna.Tak bud chlap premoz sam seba prihlas sa na kurzy zacni makat na sebe.Priatelke povedz ze ta to zranuje a nech prestane s recamii.S tymto tvojim pristupom mozes vyplakavat do konca sveta a nic sa nezmeni a stale nove a nove temy zakladat o tom, aku uzasnu zenu mas a aky si ty nemozny.Furt sa len trasies kedy ta opusti.Keby ta chcela opustit spravi to davno.Normalne si kup alebo pozicaj motivacne knihy ako budovat svoje schopnosti rozvoj sameho seba vztahy s druhymi.Prihlas sa na kurz plavanie lyzovanie.Niektori studenti FTVS doucuju za poplatok plavanie. Knih a kurzov ako fotit je na internete v knihkupectve a kniznici milion Piisala som ti to x krat, ale jak keby som hrach na stenu hadzala jednym uchom dnu druhym von...Ked nabuduce zalozis temu aku uzadnu frajerku mas a aky si ty nemozny, uz prsty a namahhu drat nebudem.Je mi to jedno ze sa s tebou rozide a nevies plavat.

Peter 50

Ak uz mas aj stres zo "svojho" konicka - fotenia, tak to je zle... Mna by takato "kritika" asi neodradila, skor motivovala . Ano nie som sportovy typ, ale zase ak ma nieco bavi, tak by ma to "kritizovanie" neodradilo. Ved s odstupom casu sa jej ten snimok moze zapacit. A skusal si aj sirokouhle kompozicie, kde by partnerka bola iba "symbolicky"? Ved za to ako sa tvári na fotke fotograf nemoze :)

StaryUj

Kur*va, nič nevieš, si neschopný a sexuješ o stošesť. Naša generácia v 26 po VŠ odkrúcala vojenskú služba a nemala dokopy nič.