Zdravim.Je tu niekto,kto fajcil dost s dal sa na sport??Moja situacia je taka,ze dam krabicku denne,citim,ze je najvyssi cas s tym seknut.Rychhlo sa zadycham,kondicka v haji.Chcem zacat behat/bajk,len neviem co na to moje pluca a srdce..Netvrdim,ze sa idem dat na ultra maratony,ale je tu niekto,kto mi napise svoje zaciatky,prosim?Nechcem,aby mi hned roztrhlo pluca a zastavilo sa srdce..Vdaka za rady.
Fajcenie vs sport
Svoje zaciatky s cim? Myslis s behanim? Tak u kazdeho su zaciatky ine a hlavne neviem ci kazdy bezec fajci :) Osobne ked som skusala behavat som mala problem sama so sebou to udychat a to som veru nefajciar :D Takze na zaciatok je fajn mat funkcne oblecenie a zacat pomaly a naucit sa pravidelne dychat a uvidis :)
baby vy ste ake strohe :D
neviem o nikom
nikoho taketo nepoznam
mam bicykel z cyklospecialit ale nefajcim
sportujem ale nefajcim
sportovanie ti pomoze roztahat pluca a ver, ze aj kondicka sa ti polepsi, no ak chces sportovat pravidelne, tak by som popremyslala, ci by som s tymi cigaretami proste neprestala
kedysi som aj ja skusala slimky, ale citila som na sebe ze kondicka nic moc a pri sporte mi to tiez vadilo, takze treba prestat :) ale ak to udychas tak klobuk dole :)
asi by som odpadla, keby mam cvicit a potom si zapalit :D
tiez si myslim, ze to moc spolu nejde dokopy. celkovo moc nerozumiem ludom, co minaju na cigarety a este si tym aj skodia. a kazdu chvilu ceny stupaju.