Modlitba

Príspevok v téme: Modlitba
ryba809

Myslíte že modlitba môže pomôcť splniť prianie?Hlavne ma zaujíma modlitba za nájdenie frajera.Pomoze? Ešte som nemala mám 19 a naozaj mi je stoho blbo,mam samovražedné myšlienky stoho že som nezažila lásku.Fakt takto ďalej fungovať už nechcem.(V spoločnosti som pravidelne aj vyzerám normálne).

tomas 12345

Ikjl : a prečo si mal tie samovražedné myšlienky ?

ryba809 :

Preco tak rozmýšľaš že ak budeš mať partnera polroka potom už budeš spokojná a môžeš i zomrieť ? Záleží ti vôbec na tvojom živote ? A záleží ti na Bohu alebo len na tom či budeš mať partnera ?

Zelryv

Podla mna ludia nechapu zmysel modlitby. Modlit sa za to, aby sme nieco dostali, je ako dohadovat vymenny obchod s Bohom. Ale zmysel zivota nie je v tom, aby sme dostali vsetko, co vidime a chceme. Zmysel zivota je stat sa mudrejsi a silnejsi. Cesta k tomu vedie cez zivot, aky je najlepsi pre nas. Ludia nechcu duchovne rast, ludia sa chcu mat dobre. A preto sa modlia za malichernosti.

tomas 12345

Modlitba je veľmi ucinny nástroj pokiaľ sa modlí s vierou a k Bohu Ježišovi Kristovi. Takáto modlitba bude mať vždy úspech.

Avšak su aj iné modlitby s prosbami o pomoc a to k Márii a ku katolíckym svätým. Toto su okultne praktiky od ktorých treba dať ruky preč. Hocijaká modlitba ktorá smeruje k niekomu inému než Bohu je uponizovanie Boha a samozrejme nebiblicka a protibiblicke nauka.

Janko 12

ryba809 : Ak už teraz planuješ lásku "aspoň na pol roka", ako píšeš a že manžela nechceš, iba priateľa, tak sa ani nečuduj. Pravdepodobne to na tebe "vidieť", a tak aj pôsobiš - aura. Nič v zlom....
Ale inak. Nemáš problém napr. s telesným pachom? Nemáš v okolí muža, resp. kamaráta, ktorého by si sa na to nejako spýtala? Žena, najmä v čase ovulácie vyžaruje pre mužov veľmi príjemenú vôňu - aj keď je spotená tzv. feromóny. Ak by si ale s tým mala problém / zdravotný /, je možné, že mužov odpudzuje tvoj pach / ty a ani iné ženy to necítia / a preto sa aj po príhovore k tebe neodhodlajú k pokračovaniu.
Mám vlastnú skúsenosť, keď som chcel zbaliť "babu" no rozhovory pri nej ma odradili - chémia. Moja manželka mi naopak vonia neskutočne príjemne.

Meridian

Modliť sa môžeš len do modlitby treba niečo vložiť.Aby si nedopadla ako tý čo sa mali modliť v kostole za dášť lebo dlho nepršalo ...
A tak sa na omši farár pýta zúčastnených či tomu aj veria že naozaj bude pršať aby bola úroda...
Oni že ano veríme odpovedali "veriaci"
Tak kde máte dáždniky nevidím nikoho ,že by si priniesol dáždnik hovorí farár .
Druhá vec načo treba myslieť je :
Pozor čo si želáš !Lebo sa ti to môže splniť.
Je aj rovnomenná kniha odporúčam ti ju prečítať vysvetluje ako si priať veci do našeho života.
Ďalšia veľmi poučná knižka je Kto bude plakat až tady nebudu......tiež odporúčam
Keď nefunguje zákon príťažlivosti .....kniha
Možno si tu deriem prsty na klávesnici zbytočne lebo nič z toho čo som ti odporučil ani nenazrieš nevadí...
Tak ti aspoň poradím modli sa za sny iných tak sa ti skôr podaria splniť tie tvoje!!!!!!!!!!!!!!!
To je cesta ...nie sebecky ja chcem

cink

A ked si frajera naprik. do piatich rokoch nenajdes tak co?
Znenavidis Boha?
Nechaj a viest cestou Panovou co ma pre teba pripravene ..
Ak si mas najst teraz frajera prise teraz, ak o desat rokov tak cakaj dalej
Vies co sa pise v Biblii?

Nestaraj sa o zajtrajsok, zajtrajsok sa o seba postara sam ..

Pag

Podla mna sa mozno modlit len za zdravie, to ostatne si musi kazdy zariadit sam. Aspon ja to tak mam. Existuju aj lekari, cize mozno to riesit aj tak, ak nechces niekoho zbytocne otravovat. Este za zosn.duse sa mozno pomodlit alebo zapalit sviecku.

ryba809

Derna- ano pracujem,ale na nejaku buducnost nejak nemyslim lebo zit sa ma pre prítomnosť nie budúcnosť..Neboj nabuchat sa nenecham

ljlj- zopar krat sa tam ku mne niekto prihovoril a tam to skončilo

Colorka

skusit to mozes, modlenie nikdy nie je na skodu ale nemala by si sa na to tak upinat, proste zi svoj zivot, bav sa, si mlada a laska proste pride