Prvý sex

Príspevok v téme: Prvý sex
Anonymoushotiing

Dobrý deň, chcem sa spýtať... Z piatka na sobotu som mala prvý pohlavný styk. No mám isté obavy, že či nemôžem byť tehotná. Pred pohlavným stykom sme mali tzv. Hratky počas, ktorých sa priateľ spravil. Po nich sme mali pohlavný styk, ale použili sme kondóm a keď ho vytiahol tak kondóm bol do polovice stiahnutý a dosť sa bojím, že by sa to nejak z kondómu mohlo dostať alebo podobne. Preto prosím o normálnu radu a blbé komentáre typu, že netreba niečo také robiť, keď nevieme tak si nechajte pre seba. Je to normálne niečo nevedieť a pýtať sa, tak vopred ďakujem.

Seex

Zle ste nasadili kondom, neplnil svoju ochrannu funkciu, lebo ste neskuseni, aku chces radu?
Uzi tabletku po pre istotu alebo pockaj ci dostanes menstrauciu a ak nie, tak bud pojdes na potrat alebo si to vychovas. Vyzeras na celkom mudru babu, tak preco sa pytas, ked vies ake mas moznosti.
Osobne nechapem zeny, ktore si neriesia na zaciatku antiku napr. HAK, lebo myslim, ze je to mensie zlo ako nechcene tehotenstvo.
A kazdy, kto sulozi, musi ratat s dosledkami a byt na ne pripraveny. Suloz nie je sranda, ani zabava, je to vazna vec a treba ju brat zodpovedne.