Nemilujem ho, no nedokážem odísť

Príspevok v téme: Nemilujem ho, no nedokážem odísť
Mila235

Ahojte, mám 22 rokov a idem si tu tak trochu vyliať srdiečko..
Každopádne mám priateľa dva roky. Povedala by som, že nám to klape, ale z mojej strany to nie je láska. Mám ho rada a nie je len kamarát.
Možno to plynie z toho, že som v živote bola iba raz zaľúbená a nedopadlo to najlepšie, resp. sa naše cesty rozišli (iná škola, mesto a podobne)
Rovnako moja prvá sexuálna skúsenosť bola pomerne zlá, nemyslím to tak, že to bol trapas a podobne. (Aj keď to trapas bol) Ale nemenovaný mladý muž ma iba využil. Celkovo som asi dobrý objekt na citové hrátky. Kto vie. Časom som nadobudla pocit, že neviem nikoho ľúbiť a nechala som to tak. Zmierila som sa s tým, ale bojím sa toho, že mi to prestane vyhovovať a priateľovi nechcem ublížiť a neviem si predstaviť, že by som ho opustila. Dostala som sa do bludného kruhu a neviem, ako von. Za rady, názor, kritiku ďakujem. :)

lojniss

Ked ho nemilujes tak ho nechaj ist. On si nezasluzi taku babu akou si ty, ze ho nemilujes a si s nim. Nech si najde zenu, ktora mu lasku opatuje!

BezNarokov

Klasicka diagnoza vypocitavosti. "NEMILUJEM HO, ale nechcem od neho odist..." Chudak chudak chudak chalan, ze je v takomto vztahu. Ked ho nemilujes tak preco si s nim? Boze moj dobry... Prečo? Prečo? Prečo sú len ludia takí sprostí???

naivny

skus si predstavit, ze sa on rozide s Tebou. Co by si citila? Smutok alebo ulavu? Bolest, alebo konecne zaciatok noveho lepsieho zivota bez neho?

ahjajjaj

ahoj mila, je pre Teba súčasný priateľ v niečom nedostatočne príťažlivý? Hormóny, chémia nefunguje tak dobre, ale pritom ho ako človeka máš rada? Ako by si hodnotila Váš intímny vzťah? Od 0 po 10? Spokojnosť? Či ani nie? Vieš, už to, že by si ho nedokázala opustiť je asi o tom, že ho máš viac než rada. Na druhej strane sa domnievam, že práve tá fyzická stránka vzťahu je tá, s ktorou spokojná nie si, preto tvrdíš, že ho nemiluješ.

addulaa

Hm, tak si to cim skor usporiadaj v hlave, aby kvoli tebe fakt netrpel. Lebo cim to budes dlhsie takto tahat, tym to bude potom horsie.

Janko 12

Podla mna to prameni z toho, ze akosi podvedome stale riesis tu prvu nenaplnenu lasku, a teda sa nevies sucasnemu partnerovi oddat srdcom. Je Ti pri sucasnom dobre, citis sa ochranovana, vyhovuje Ti po sexualnej stranke, je pracovity, mate spolocne sny a najmä pritahuje ta aj "chemicky" - vonia Ti? Ak si odpovies na vseky odpovede ano , tak nikoho lepsieho uz stretnut nemusis. Drzim palce.

Ednaprva

Mas dobreho chlapa ktoreho mas rada co viac chces? Az ho posles do kelu a budes s nejakym typkom co ta len vyuziva a je k tebe zly este budes na tohto spominat a lutovat. Tebe chyba vo vztahu zamilovanost, ta tam ale vobec nemusi byt a aj tak trva len docasu. V dnesnej dobe neni tak vela dobrych chlapov tak si toho svojho vaz. Ak ho opustis, je mozne ze druheho takeho uz nikdy nenajdes.