Dnes som náhodou zahliadla článok,kde bolo spomenutých 10vecí,ktoré chlapi nenávidia na sexe a jednou z nich bolo škrabanie chrbta čo ma zarazilo,lebo u mňa je to keď podá priateľ dobrý výkon dosť bežné a potom je celý doškriabaný. On tvrdí,že sa mu to páči a viem že každý je iný ale zaujímas by ma váš názor. Páči sa vám to alebo vám to je nepríjemné? Prípadne sa vyjadrite aj vy baby,čo hovoria tí vaši..:)
otázka na chlapov
No ako keď ma moja škrabe pri tom ako ma mokrý orgazmus celá sa trasie a ja sa do nej pri tom poriadne vystriekam a silno pritlačím do nej tak mi to nevadí ale kaď ma škrabe počas celého sexu tak to nemam rád raz mi zahrizla do hornej pery a trhla tak mi natrhla peru aj v puse tu vec pred zubami a prednou perou takú nwm čo to je presne tak ma to sakra bolelo a nebolo to nič príjemné ale bral som to ako zápal vášne
to je individualne ked ma muz na chrbte znamienka a podobne veci tak nema moc rad ze ho zeny skrabu ale ked bude skabat jeho ritku nic tim nepokazis
Nepáči sa mi to, pri sexe nechcem zažívať bolesť
Mne by to asi neprišlo príjemné. Ale keď to partnerovi nevadí, tak asi nie je čo riešiť.
Nevsimaj si statistiky, vnimaj potreby svojho partnera a jeho sa opytaj ci mu to, ci ono pri sexe vyhovuje. Inak, moja to nerobi, ale asi by sa mi to pacilo, ak by to nebolo az do krvi a ak by som vedel, ze je to sucastou, jej max rozkose.