Chcem sa prestahovat do zapadakova

Príspevok v téme: Chcem sa prestahovat do zapadakova
Mamnervy

Zijem v BA, kazdodenny zhon, kopa ludi, drahe byty atd. Rozmyslam, ze spustim zo svojich narokov, lebo citim, ze uz takto nedokazem zit, lebo sa zblaznim.
Je tu niekto, kto zije spokojne v nejakom zapadakove, najlepsie niekde na vychode? Chcel by som nejaky byt, auto kludne z bazaru, ale chcel by som mat okolo seba priatelskych optimistickych ludi, ktori maju cas, ktori mi pomozu ak by bolo treba a na oplatku ja zase im, s ktorymi obcas niekam vyrazime, pokecame atd. Skratka tak ako sa zilo pred touto uponahlanou dobou. Zije niekto takto? Vedeli by ste mi poradit, co mam urobit? Kam ist? Nejake dobre mestecko, ci obec? Dakujem.

zdradca

Chapem Ta to iste som prezival aj ja. Po rokoch v meste som s manzelkou kupil dom daleko na vychode Slovenska,az na tzv.Rusnakoch do dediny obklopenej horami. A poviem len. Bozi klud. Do mesta sa uz nevratim zit ani za nic. Mam svoje sliepocky,svojho psa a ako clovek sidliskovy ucim sa hospodarit na svojom. No ten klud je na nezaplatenie. Susedia v pohode co ti viac treba?

Drevolub

A nepredstavujes si to prilis idylicky? Co poznam ludo co takto odisli tak vela sa ich ochvilku vratilo nazad do mesta. Presne ako ti pisu ostatni, zasocializovat sa v novom byvani na dedine nieco trva. Predstav si ze za 40000-50000 si kupis chalupu niekde v pazi. Bez auta si neskrtnes, budes tam sam, pre susedov budes dosrany blavak, doktor 30km daleko, ked sa ti volaco stane, najdu ta za tri dni polomrtveho. Niekto ta tam prepadne a vymlati z teba kovovou rurou dusu. Na to aby si mal svaty pokoj od bratislavy a zhonu sa nemusis stahovat na vychod. Zavidim ti ze mozes robit z domu a nechcem ta odhovarat, prajem ti to, ale ja osobne by som si velmi zvazil konkretne miesto zo vsetkych hladisk. A keby som siel niekam do paze byvat sam tak si kupim aspon perkusnu zbran. Ja by som siel do bielycj karpat. Kludne z moravskej strany.

Pag

Ano, ked mas pracu cez internet, tak nikam chodit nemusis. Isto je tu menej ludi, menej chorob, menej prace, menej penazi, menej rozumu, menej investicii, menej Ojrofondov, menej aut...proste vsetkeho menej/tzv. Menejovce. Ale tohto roku sa mi zase urodilo cca.200 motylov a mam pracu ako prekladatel (super), comu sa chcem aspon 5 rokov venovat, lebo sa chcem vyhrat so slovkami. Vyhravat sa s Barbie a Kenom nas uz s E. prestalo bavit. Divocina, zenit sa po 40-tke?? Nuz, este mam v hlave jednu bunku zdravu. Ja sa nenecham dirigovat a nemam rad zenske reci. Ja raz budem dirigent:-) Divocina, nerob mi reklamu, ani PR, ja to uz nepotrebujem ku stastiu.

divocina1

pod do Vranova tam su jednoduchy ludia :-) Janko ti napise co a ako ja by som si tam chcela kupit stary dom a zalozit si s Jankom rodinu ked to samozrejme dovoli jeho byvala zena :-)

divocina1

pod do Vranova tam su jednoduchy ludia :-) Janko ti napise co a ako ja by som si tam chcela kupit stary dom a zalozit si s Jankom rodinu ked to samozrejme dovoli jeho byvala zena :-)

Mirka303

Nikdy v zivote by som sa neorestahovala na vychod k tym ozranom. Ved na vychode kazdy pije a preto su ti ludia chudobni. Pozri sa v TV na farmu. Nesledujem to pravidelne len sem tam na to kuknem a je to jedna velka hanba. Na kazdom rohu chudak co mlati svoju zenu a namiesto vyletu s detmi ide do krcmi sa ozrat. Mozno aj preto tam nie je dialnica ved kto by dal robotu ludom co stale chlascu a nechodia do prace??

Recept

Treba zatnúť zuby, vytvoriť si pasívny príjem a mať na háku, cestovať, popritom kľudne chodiť do roboty ale s pocitom že som slobodný a môžem dať hocikedy výpoveď..
Presťahovanie ti nepomôže.