Má problém s alkoholom?

Príspevok v téme: Má problém s alkoholom?
tana_tanicka

Ahoj, mám taký problém s priateľom, vlastne ani neviem, či je to problém. Sme spolu skoro 3 roky, na začiatku vzťahu nepil, ale posledný rok si všímam, že pije pravidelne, kupuje si víno. Ďalšia vec, čo ma trápi je, že tiež fajčí trávu a samozrejme aj cigarety. Cigarety fajčí každý druhý, teda to ma až tak netrápi, no trápi ma tá tráva, každý týždeň si ju kupuje a fajčí keď príde z práce, asi 3-4 krát za deň. Potom má prestávku pár dní a potom zase. Takisto pije víno, vypije sedmičku vína v priebehu dvoch hodín. Cez víkend, keď vstane skôr ako ja, vypije celú sedmčku vína a ide si zase ľahnúť, ja keď sa zobudím už toz neho cítím. Nedávno vypil 2,5 litra vína po hádke. Po takom množstve sa neovládal a ani nevedel čo robí, na druhý deň mal okno. Je to problémové pitie alebo je to v rámci normy?

vybersi

Hlavne s ním nezostaň tehotná. Má problém a musí ho riešiť. Ale vyrieši ho len vtedy keď on sám bude chcieť, bohužiaľ nútiť ho nemožeš. Daj mu na výber...

baloggo

Kriste na nebi, Ty sa este pytas, ci je to normalne? Sama citis, ze nie je, inak by si sem nepisala. Ty si sadnes do auta k niekomu, kto predtym fajcil marisku? Ty si tak blba? Co ak sa nieco stane a doplatis na to Ty? Niekedy je lepsie pocuvat rozum ako srdce. A k tomu pitiu: Nie, nie je normalne takto pit. Jeden-dva pohariky vinka su fajn, ale nie stiahnut celu flasu. Zober rozum do hrsti a utec, kym nie je neskoro.

Lenienka

Tak toto nie je v ramci normy, to uz je problem. Aj trava aj alkohol. Daj mu ultimatum a ked sa neznormalizuje posli ho do kelu. A nesadaj k nemu do auta ked predtym hulil travu. Nepotrebujes sa vyburat a skoncit na voziku do konca zivota pre nejakeho nezodpovedneho fetaka. To iste plati aj ked si vypije, nesadat do auta. Ja by som takeho hned poslala niekam.

tana_tanicka

Samozrejme, že mi tá tráva vadí. Jediné, čo mi nevadí sú cigarety, to dokážem tolerovať. Vadí mi, keď je zhulený, vadí mi, ked ráno vstanem a on má vypité.

hseee

takže tebe tráva nevadí...??? tebe nevadí vygumovaný zhulený človek??? ktoremu je všetko jedno? lebo je zhulený?!!! apropo na SVK je to ešte stále zakazane!

problemisko

cakala by som, ze ho to prejde, urcite ma nejake starosti, stresy, trava by mi nevadila, burciak sa lahko pije, to je sladke ako must, to by nevadilo. var vecer caje, odstavuj ovocie, cvic, chod mu prikladom. mozte zacat behavat, nech nema cas pit.

Pag

U nas na vychode, ak niekto chce mat 3 promile v krvi, tak si nesmie dat loka min.3 dni. Pan vodic pili ste pred jazdou? A neverice mi, ci ako to mam brac?? Inak, take mnozstva uz su problemove, ono sa hovori, ze pije len ten, kto ma problemy, ja som po rozvode nemal absolutne ziadne problemy a tiez som pil, 'sak ked vsetci slopu, ze? Nepridat sa by bol hriech, asik. Podla mna on pije preto, lebo nezvlada byt sam so sebou a alkohol alkohol ho premohol, pardon, alkohol je pren taka pomocna barlicka. Uz ked pit, tak kvalitne-moje prislovie. Aspon 3 putne.