Má problém s alkoholom?

Príspevok v téme: Má problém s alkoholom?
tana_tanicka

Ahoj, mám taký problém s priateľom, vlastne ani neviem, či je to problém. Sme spolu skoro 3 roky, na začiatku vzťahu nepil, ale posledný rok si všímam, že pije pravidelne, kupuje si víno. Ďalšia vec, čo ma trápi je, že tiež fajčí trávu a samozrejme aj cigarety. Cigarety fajčí každý druhý, teda to ma až tak netrápi, no trápi ma tá tráva, každý týždeň si ju kupuje a fajčí keď príde z práce, asi 3-4 krát za deň. Potom má prestávku pár dní a potom zase. Takisto pije víno, vypije sedmičku vína v priebehu dvoch hodín. Cez víkend, keď vstane skôr ako ja, vypije celú sedmčku vína a ide si zase ľahnúť, ja keď sa zobudím už toz neho cítím. Nedávno vypil 2,5 litra vína po hádke. Po takom množstve sa neovládal a ani nevedel čo robí, na druhý deň mal okno. Je to problémové pitie alebo je to v rámci normy?

mysiakQ

Má problém s alkoholom aj s drogami. Daj mi ultimátum, buď prestane , alebo rozchod. Veď ten človek Ťa ohrozuje ! Nevidíš to?

hrncek

chlapec má problem s alkoholom, aj inymi omamnymi latkami,.. od takého sa treba držať čo najdalej,.. posli ho do p...
auž vobec sa mu nenechaj nabuchať...

tana_tanicka

problemisko máme veľa aktivít, cez víkendy chodíme po hradoch a zámkoch, alebo ideme do Zoo alebo aspoň niekam aby sme doma neboli. Takže v tom to nie je. Veľmi mi vadí aj to jeho fajčenie trávy, nie je to normálne. On po tom, myslím po tej tráve, kľudne sadne do auta a ideme, ja neviem, napríklad do obchodu. Nepáči sa mi to.

problemisko

mozno ma len tazsie obdobie a prejde ho to.
skus vymyslat aktivity, program, aby sa nenudil a mal inu napln, ine myslienky.

tana_tanicka

Práveže sa mi to zdá byť pravidelné :( Aj včera si kúpil burčák 2 litre a vypil skoro celú fľašu, zostala tam ešte štvrtina. Neviem to odhadnúť, ale nepáči sa mi to jeho pitie.

Colorka

ked je to pravidelne a uz nevie bez toho existovat, ze rano vstane skor aby si mohol vypit tak to uz je podla mna problem