Spoznal som pracovne jednu babu s ktoru som si od nasho prveho rozhovoru neuveritelne rozumel. Je mi s nou strasne dobre a velmi dobre sa s nou keca, az som nechapal. Po nejakom case som sa dozvedel, ze je narodena v ten isty den ako ja, len samozrejme iny rok. Poznate niekoho, kto sa narodil v presne ten isty den ako vy? Ako si s nim rozumiete?
Obidvaja sme zosobaseni, takze nic v tomto smere samozrejme nechcem riesit, ak by niekto mal nejake narazky. Pytam sa len vseobecne.
Poznate niekoho, kto sa narodil v ten isty den ako vy?
Mala som spolužiačku ktorá bola z vedlajšej triedy ako ja narodená ten istý drň, mesiac a aj rok ! :D A rozumeli sme si
moj pes
Ano mala som spoluziacku co bola narodena v ten isty den aj rok. A vobec som si s nou nerozumela, ona bola vystredna, rada provokovala, striedala chlapcov, ja som bola nevyrazna seda mys.
cool, ze niekoho takeho poznas aj ze sa vela nasmejete
Tak ona si zda sa rozumie skoro s kazdym bez ohladu na vek, ja si zas len tak s niekym nesadnem. Je ovela otvorenejsia a spolocenskejsia, nez ja, ale hodnoty a nazory su viacmenej totozne, okrem toho sa teda spolu vela nasmejeme.
narodila som sa v rovnaký deň ako moja starká.. :-) len iny rok pochopitelne...
numerology, o 18 rokov mladsia? wow, vtipne, tak dobre si rozumiet s inou generaciou
Ja zas poznam dievca, ktore ma uplne rovnake cislice v datume narodenia ako mam ja, iba ich pocet je iny ( dve deviny u nej - u mna jedna, no a u mna dve jednotky a dve nuly - u nej jedna jednotka), ostatne cisla su rovnake aj v pocte. Rozumiem si snou jak s nikym na svete a to je o necelych 18 rokov mladsia nez ja.
je to syn kamarátky mojej mamy. Narodil sa o rok neskôr ako ja, v ten istý deň máme narodeniny. Študujeme ten istý odbor, len on v Maďarsku a ja v Bratislave. Aj si celkom rozumieme.
jedna spolužiačka zo školy sa narodila v ten istý septembrový deň ako ja, a máme presne toľko isto rokov. Len ju dali rodičia do školy, keď nemala dovŕšených 6 rokov a mňa takmer ako 7 ročnú. Preto je ona ôsmačka a ja siedmačka. Aj ona nosí okuliare, aj ja. Aj ja chodím na matematické súťaže aj ona. No ale inak nie sme v kontakte, len jej občas závidím, že ona začne žiť o rok skôr ako ja, keď ju dali skôr do školy.