Poznate niekoho, kto sa narodil v ten isty den ako vy?

Príspevok v téme: Poznate niekoho, kto sa narodil v ten isty den ako vy?
StreIec

Spoznal som pracovne jednu babu s ktoru som si od nasho prveho rozhovoru neuveritelne rozumel. Je mi s nou strasne dobre a velmi dobre sa s nou keca, az som nechapal. Po nejakom case som sa dozvedel, ze je narodena v ten isty den ako ja, len samozrejme iny rok. Poznate niekoho, kto sa narodil v presne ten isty den ako vy? Ako si s nim rozumiete?
Obidvaja sme zosobaseni, takze nic v tomto smere samozrejme nechcem riesit, ak by niekto mal nejake narazky. Pytam sa len vseobecne.

eiri667

Mala som spolužiačku ktorá bola z vedlajšej triedy ako ja narodená ten istý drň, mesiac a aj rok ! :D A rozumeli sme si

Ednaprva

Ano mala som spoluziacku co bola narodena v ten isty den aj rok. A vobec som si s nou nerozumela, ona bola vystredna, rada provokovala, striedala chlapcov, ja som bola nevyrazna seda mys.

numerology

Tak ona si zda sa rozumie skoro s kazdym bez ohladu na vek, ja si zas len tak s niekym nesadnem. Je ovela otvorenejsia a spolocenskejsia, nez ja, ale hodnoty a nazory su viacmenej totozne, okrem toho sa teda spolu vela nasmejeme.

numerology

Ja zas poznam dievca, ktore ma uplne rovnake cislice v datume narodenia ako mam ja, iba ich pocet je iny ( dve deviny u nej - u mna jedna, no a u mna dve jednotky a dve nuly - u nej jedna jednotka), ostatne cisla su rovnake aj v pocte. Rozumiem si snou jak s nikym na svete a to je o necelych 18 rokov mladsia nez ja.

naivny

je to syn kamarátky mojej mamy. Narodil sa o rok neskôr ako ja, v ten istý deň máme narodeniny. Študujeme ten istý odbor, len on v Maďarsku a ja v Bratislave. Aj si celkom rozumieme.

Guga12

jedna spolužiačka zo školy sa narodila v ten istý septembrový deň ako ja, a máme presne toľko isto rokov. Len ju dali rodičia do školy, keď nemala dovŕšených 6 rokov a mňa takmer ako 7 ročnú. Preto je ona ôsmačka a ja siedmačka. Aj ona nosí okuliare, aj ja. Aj ja chodím na matematické súťaže aj ona. No ale inak nie sme v kontakte, len jej občas závidím, že ona začne žiť o rok skôr ako ja, keď ju dali skôr do školy.