Poznate niekoho, kto sa narodil v ten isty den ako vy?

Príspevok v téme: Poznate niekoho, kto sa narodil v ten isty den ako vy?
StreIec

Spoznal som pracovne jednu babu s ktoru som si od nasho prveho rozhovoru neuveritelne rozumel. Je mi s nou strasne dobre a velmi dobre sa s nou keca, az som nechapal. Po nejakom case som sa dozvedel, ze je narodena v ten isty den ako ja, len samozrejme iny rok. Poznate niekoho, kto sa narodil v presne ten isty den ako vy? Ako si s nim rozumiete?
Obidvaja sme zosobaseni, takze nic v tomto smere samozrejme nechcem riesit, ak by niekto mal nejake narazky. Pytam sa len vseobecne.

Gloriaa12

Jasnéé, môj ex! Museli sme si ukazovať občianské, lebo sme neverili, že je to vôbec možné v ten istý deň, takáto náhoda. Bol to fajn chlap, len to nevyšlo, žiaľ :D
Som váha a v mojom okolí mám niekoľko ľudí s tým znamením a rozumieme si veľmi dobre, neviem či to je fakt tým znamením ale rozumiem si s Jesennými ľudmi viac ako s nejakými Jarníkmi alebo Letničkami :D

bobra

ja poznám tri osoby narodené v ten istý deň ako ja a s jednou som chodila dokonca do triedy, lebo tá aj v ten istý rok, nijako zvlásť sme si nerozumeli

problemisko

nepoznam. ale rozumiem si s trojicou znameni, co k sebe pasuje. nie nejako velmi, ale co si vsimam, tak prave s nimi lepsie.

Ananaska

Ja nepoznam nikoho kto by sa narodil v den ako ja, ale moj brat sa narodil presne vtedy ako nasa babka..akurat iný rok ;)

pomocnica

Poznám a rozumela som si s nimi, ale nijako extrééémneee, len dosť dobre. Ale celkovo si so škorpiónmi(ja som škorpión)rozumiem skvelo. :-)

Pekný deň.