Spoznal som pracovne jednu babu s ktoru som si od nasho prveho rozhovoru neuveritelne rozumel. Je mi s nou strasne dobre a velmi dobre sa s nou keca, az som nechapal. Po nejakom case som sa dozvedel, ze je narodena v ten isty den ako ja, len samozrejme iny rok. Poznate niekoho, kto sa narodil v presne ten isty den ako vy? Ako si s nim rozumiete?
Obidvaja sme zosobaseni, takze nic v tomto smere samozrejme nechcem riesit, ak by niekto mal nejake narazky. Pytam sa len vseobecne.
Poznate niekoho, kto sa narodil v ten isty den ako vy?
Jasnéé, môj ex! Museli sme si ukazovať občianské, lebo sme neverili, že je to vôbec možné v ten istý deň, takáto náhoda. Bol to fajn chlap, len to nevyšlo, žiaľ :D
Som váha a v mojom okolí mám niekoľko ľudí s tým znamením a rozumieme si veľmi dobre, neviem či to je fakt tým znamením ale rozumiem si s Jesennými ľudmi viac ako s nejakými Jarníkmi alebo Letničkami :D
ja poznám tri osoby narodené v ten istý deň ako ja a s jednou som chodila dokonca do triedy, lebo tá aj v ten istý rok, nijako zvlásť sme si nerozumeli
nepoznam. ale rozumiem si s trojicou znameni, co k sebe pasuje. nie nejako velmi, ale co si vsimam, tak prave s nimi lepsie.
Ja nepoznam nikoho kto by sa narodil v den ako ja, ale moj brat sa narodil presne vtedy ako nasa babka..akurat iný rok ;)
Poznám a rozumela som si s nimi, ale nijako extrééémneee, len dosť dobre. Ale celkovo si so škorpiónmi(ja som škorpión)rozumiem skvelo. :-)
Pekný deň.
Ja poznam dvoch... ale sme len kamarati