Badoo a Tinder skúsenisti

Príspevok v téme: Badoo a Tinder skúsenisti
Cotozaseje

Čaute, máte nejaké skúsenosti s tímito zoznamkami? Ja asi mesiac používam Badoo, ale príde mi to že tie baby su strašne namyslené alebo nevedia čo chcú. Kým nie som na fotke urasteny a s bradou tak žiadna odozva. Pritom som normálny milý chalan. Nehladám tam žiadny vzťah proste by som si len rad s niekym písal vo volnom čase :)

SofiaElla

Kamoš, ktorý nedokáže byť sám a potrebuje zahojiť rany po bývalej, si našiel frajerku na Tinderi. Ona ho miluje, on ju nie.. Ale má aspoň sex (jeho názor).

Anonym222

Aj ja som bola raz na Badoo a dlho som nevedela zmazat učet potom sato podarilo. Jasom sy tam hladala kamaratku na pokec popisať. No nič so nenašla. Lebo tu u nas kamaratki nemam skusala som komunikovať snimi ale bez uspešne. A potom som pochopila že manžel mi stači on ja vlastne všetko v jednom. Ale myslim si že na zoznamke sa vstah neda najst skour na živo

Tutenstein_xD

Jeden chlap, ktorý natáča videá sa raz k tejto tématike vyjadril. Raz natočil video o zoznamkách a rozprával tam o Pokeci, Badoo a Tindri. Vyjadril sa, že tieto mieta sú úplny hnoj a ľudia, ktorí tam chodia tiež. A mal pravdu.

Však ja keď si čítam čo ľudia napríklad píšu na Pokeci na plochu, tak žasnem. Niektorí ľudia či už ide o ženy alebo chlapov si na ploche píšu sami so sebou, ďalší sa tam hádajú a nadávajú si, ďalej tam niektoré osoby píšu jeden citát za druhým, ďalej tam ženy píšu ponuky alebo sa pýtajú, že kto im pošle na účet peniaze a iné sračky.

Nehovoriac o tom, že najviac ľudí je celodenne v miestnosti "Sexzoznamka". Pre ľudí ako pozerám nie je nič dôležitejšie ako sex. Tam keď človek nakukne, že čo tam za výplody píšu ľudia na plochu, tak tiež žasne a oveľa viacej ako v iných miestnostiach.

MilanTT

Moje skúsenosti su podobne. Ak mas aj normalne foto,slušnu prácu a nejaka žena odpíše a zisti že nie si z mesta BA napriklad ale kusok od tial tak prestaneš byť zaujimavy.

Pino

Na Badoo, Tinder, Instagram a dnes všade na internete kde sa prezentuješ musíš mať fotky ako si užívaš život, cestuješ, roz*ebávaš peniaze, drahé autá, alkohol... Vtedy ženy odpisujú a nemáš problém ich vytiahnuť von a budú sa ti strkať do riti.
Ak nemáš takéto niečo okolo seba vytvorené tak je to zbytočná snaha a potom len nervy a depresie z toho že neodpisujú.

ehm

s Tinderom nemám dobré skúsenosti, ženy tam dostávajú milión lajkov a ak fakt dobre nevyzeráš, tak máš len malú šancu, že práve ty dostaneš zhodu. Tým pádom nemôžeš žiadnej ani napísať. Badoo je o trochu lepšie, ale tiež žiadna sláva, ak mi aj nejaká odpísala, tak potom sa tam následne 2 mesiace neukázala online, čiže o ničom. Oveľa lepší ako tieto stránky mi príde aj pokec, aj klasické zoznamky.

Cotozaseje

Prva baba čo mi odpisala tak sme si pisali asi 2 tyždne vkuse. Posielali sme si aj fotky a zvukovky atď. Strašne sa mi zapáčila a trošku som sa namotal lebo za tie dva týždne som sa o nej dozvedel strašne vela a bola uplne rozkošná lenže problem bol v tom že je z východu čiže asi 230km vzdialenááá xD Mal som už aj taky napad že si dam dovolenku a pojdem ju pozrieť lenže zrazu sme si začali písať menej a menej až som si povedal že kamaratku si možem najsť aj tu no a skončil som to. Škoda no že tak ďaleko byvala.

sandrra

ked si chces pisat, tak zvol radsej pokec a napis si to aj do profilu, tam sa skoro nikto s nikym realne nestretava