Badoo a Tinder skúsenisti

Príspevok v téme: Badoo a Tinder skúsenisti
Cotozaseje

Čaute, máte nejaké skúsenosti s tímito zoznamkami? Ja asi mesiac používam Badoo, ale príde mi to že tie baby su strašne namyslené alebo nevedia čo chcú. Kým nie som na fotke urasteny a s bradou tak žiadna odozva. Pritom som normálny milý chalan. Nehladám tam žiadny vzťah proste by som si len rad s niekym písal vo volnom čase :)

Libertz

to je tak na kazdej zoznamke, vacsinou neodpisuju a to castokrat byva aj u zhod, staci si to na google vyhladat normalna vec. Musel by si fakt dobre vyzerat aby si tam mal vacsi uspech, byt bohaty alebo neviem... problemom je ze na tychto sietach byva obrovsky nepomer, takze vela chalanov vypisuje, srdieckuje a zeny su potom strasne vyberave, cize je to aj logicke. Este 10 rokov dozadu to nebolo taketo zle a dalo sa aj pre priemerneho chalana takto zoznamit bez problemu. Uchylaci, zufalci, rozni blazni tomu len znacne napomahaju. Akoze moze mat aj priemerny chalan uspech ale to musi mat velke stastie narazit na taku...

Colorka

podla mna je to pre deti, proste len taka zabavka, ze si s niekym popises ale tak ale seriozna zoznamka jedno ani druhe nie je isto

Cotozaseje

No napriklad som tam videl babu ktora sa mala napisane v profile hladam važnejší vzťah ale ani jednorazovka mi nevadí, napíš mi... a na profilovej jej skoro kozy vyleteli z výstrihu... presne take ženy nehladam.

kwokgnow

ja som sa na badoo zoznamil s aktualnou priateľkou... ona hladala niekoho na pisanie vo voľnom čase, ja som si tam chodil robiť srandu z ľudí (bol som po operácii a nudil sa)

zo zaciatku som chcel len kecat s ludmi a ani sa nezoznamovat, bol som normalny typek, milý atd ... ziadne odpovede skoro

az ked som si zacal robiť srandu a bol som uvoľnený zacali zrazu skoro vsetky odpisovať

s priatelkou sme sa spoznali, nechcel som ani ist von ani nic az kym ma sama zavolala a potom uz to islo same

Gloriaa12

5 dní som používala Badoo, toľko mi to vydržalo kým som to dala preč!
Zo začiatku nadšenie, oslovil ma tam sympatický týpek ani by mi nevadilo že je zo ZA ked ja som z KE. Spočiatku fajn pokec kým sa z neho nevykľul sadomaso uchyl :D
Ďalší týpek sa na mňa urazil, ked som s ním nechcela zájsť na kávu po troch vymenených správach
Za mňa na takéto popísanie ostáva skrachovaný pokec, kde je to tiež samí úchyl ale česť výnimkám na ktoré sa dá čuduj sa svete naraziť stále aj tam :D