Zeny ako by ste reagovali?

Príspevok v téme: Zeny ako by ste reagovali?
24rpanic

Ahojte, mam 24 a som panic.. Ako by ste na to baby reagovali, keby vam to chlap, s ktorym randite, povedal? Priatelku som mal, len sme to z urcitych dovodov nikdy nerobili.. Ani zatajit to nechcem, ved ten prvy sex bude aj tak trapas, netusim kolko vydrzim, ale dlho urcite nie.. A taka vec, ze sex na 1 noc, to sa radsej ani pokusat nebudem.. Sak ak to skonci tak jak predpokladam, ze z nej budem hotovy do par sekund, tak to bude trapas strasny..

Zuza_Petrankova

podla mna na tom nie je nic zle...pokial si najdes dobre dievca, tak ona si to bude vazit, ze bude tvoja prva...len si to pekne nechaj pre tu pravu a hlavne ked to budes citit, ze si pripraveny...a jednoznacne jej to predtym povedz...

Medea7

Dobre ale ty keď si v hlave budeš nahovárať že to nezvládnes podľa toho ti bude reagovať aj telo. A aj keby sa to stalo nič sa nedeje. Keď nejde o život tak toto sú len maličkosti.

24rpanic

Ediakara maš pravdu, v tvojom prispevku som sa našiel. Ďakujem, vezmem si z toho to pozitivne a pokusim sa dať do poriadku svoju osobnosť a premyšlanie a neriešiť sex, ktorého nedostatok aj tak pramení v inom a závažnejšom probléme... Presne ako píšeš, nechcem byť zakomplexovaný človek, od ktorého ľudia utekajú, chcem sa zmeniť.. Pokaziť nemám čo, každá snaha bude krok dopredu. A díky aj ostatné baby za kladné reakcie.

bleah

Mne by bolo trápne čosi s tebou riešiť, hoci si viac vážim mužov, ktorí vzťah i sex berú vážne. Ty berieš vážne akurát tak svoj penis, čím sa absolútne nelíšiš od mužov, ktorí berú sex na ľahkú váhu. neviem či ťa skôr ľutovať alebo tebou opovrhovať, výsostne nesympatický si týmto tvojím postojom.

klamstvonadmraky

Keby mi 24-rocny povedal, ze nikdy nemal vztah, tak by mi zablikala kontrolka, ze urcite je to ten typ, ktorý so zenami iba spava, proste taky ten typek na jednu noc. Podla mna by sa taky muz mohol kludne hravat na panica, tak ako muzi, ktori kazdej hovoria, ze chcu len ju a ziadnu inu. Proste by mi na tom nieco nesedelo, nie preto, ze ma 24, ale ze tu temu vobec vytahuje. Sak casom sa to clvoek predsa dozvie a ked rata s tzm, ze sex bdue na prvom rande, tak je to povrchny jedince, ktoremu ide IBA O JEDNO, ci uz je to panic, alebo skuseny muz, ktory sa panica iba hra. Neverim ti tym padom ani slovo, mozes si pisat co len chces.

blbosti

bolo by mi to jedno alebo by som sa potesila, ale hlavne by som si vsimala to, co si vsimam vzdy, ked sa mi niekto paci, aky je. to ze sa mi paci, to je nic.
riesis blbosti.