Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny ako by ste reagovali?

Príspevok v téme: Zeny ako by ste reagovali?
24rpanic

Ahojte, mam 24 a som panic.. Ako by ste na to baby reagovali, keby vam to chlap, s ktorym randite, povedal? Priatelku som mal, len sme to z urcitych dovodov nikdy nerobili.. Ani zatajit to nechcem, ved ten prvy sex bude aj tak trapas, netusim kolko vydrzim, ale dlho urcite nie.. A taka vec, ze sex na 1 noc, to sa radsej ani pokusat nebudem.. Sak ak to skonci tak jak predpokladam, ze z nej budem hotovy do par sekund, tak to bude trapas strasny..

Ediakara

Kde tu vidis negativne nazory? Kde tu vidis zeby nejaka pisala zeby jej preblesklo hlavou ze s tebou nie je nieco v poriadku? No ale inak s tebou skutocne nebude nieco v poriadku a to nie preto ze si v tomto veku panic ale preto ake mas zmyslanie, mas komplexy menejcennosti a vymyslas si veci ktore nie su pravdive, nikto ti nepovedal a vznikli len v tvojej hlave. Ja ti poviem pravdu, ja by som ta nechcela, nie pre panictvo ale preto ze zivot so zakomplexovancom je peklo. Vam nemali zrusit vojnu, tam z vas vychovali chlapov, dnes tu vyrasta generacia roztrasenych trasoritok co nie je schopna zit normalny zivot a pri kazdom naznaku malickeho neuspechu sa zruti a bude roky plakat do vankusa.

limone

Tak panictvo je ta posledna vec, co by malo byt na muzovi pritazlive. Mas volajak divne hodnoty, mne nepridu pritazlivi ani suknickari...pripadaju mi ako "opotrebovani" muzi uz len tym do kolko zenskych vliezli, kolkych sa dotykali mi pride odpudive a nesympaticke. Urcite je prirodzenejsie sex nemat vobec, nez pravidelne s kdekym a vystriedat viac partnerov za zivot. Vacsina ludi si sexom riesi akurat tak svoje komplexy, frustracie a ked sex nemaju, su jak vysinuti a potom privedu na svet dalsich vysinutych potomkov, ktori pokracuju v rovnakych kolajach, tak sa niet co divit, ze ludstvo je take ake je, pretoze de facto prevazna vacsina je iba obycajnou nehodou (nechcene tehotenstva) a nie vytuzenym darom z nebies jak by to po spravnosti malo byt. Ludia nemaju radi a nevazia si ani samych seba, tak jak by mohli mat radi svoje deti? proste nonsens

24rpanic

Vidím, že ženy to vnímajú aj negatívne aj pozitívne, ale pre väčšinu to zrejme nie je príliš príťažlivé.. aj keď niektoré tvrdíte, že je to v poriadku..zrejme každej prebleskne hlavou, že asi niečo nebude OK, keď má 24 a žiadna o neho nezakopla.. to je blbá vizitka..

Simonaa

Mám 19 rokov a som tiež panna a vôbec by mi to neprekážalo (aj keby už ja panna nie som). Iste lepšie, než keby si mal mať každú možnú chvíľu príležitostný sex s náhodonou známosťou. O takého by som ja osobne ani nezakopla.

salkamlieka

To je fakt straaaaaasnyyyyyyy trapaaaaas
Človeče ...ak je baba normalna a rozumna bude normalne reagovat zalezi od jej EQ a vychovanosti.
Ja som sa dala dokopy s muzom co bol panicom vo veku 33 rokov a ked mi povedal ze nikdy nemal sex tak co myslis ako som reagovala?
Normalne. nevysmiala som sa mu
Preco aj?
Bolo to premna privolegium ze ja budem ta jeho prva ktora ho do tajov sexu zasväti.
Ze ziadnu predomnou nemal, ze d ziadnej nepchal svoj penis, ze je cisty ako lalia.
Uplne normalna reakcia a potesilo ma t.
Neznasam muzov co zacali mat sex od cirka 17 a vystriedali babu za babou.

asitakto

Ak by som bola panna a chcela to az po svadbe, tak by som tomu bola rada a ak by som bola radodajka, bolo by mi to fuk, lebo co by si nezvladol ty, zvladol by iny a v tejto oblasti schopnejsi chlap. Ak by som bola slobodna matka s dietatom, brala by som ta za butlavu vrbu a ak by si ma nepriathoval, tak by mi ta bolo luto a citila sa trapne aj za teba, ze mi to spominas.

veronika234

kebyže som aj ja panna, som veľmi rada, že si budeme prví a jediní. Keby som bola bývala mala viac partnerov predtým, cítila by som sa trápne.

Tojatiez

No moja prva skusenosť s babou bola taka že som ležal a ona mi ho vytiahla z nohavic, bol som nervozny bal som sa že sa mi nepostavi a naozaj sa mi nepostavil, teda myslim tym že nebol dosť tvrdy ale upokojila ma a chapala to :) druhy krat po nejakej dobe to skusila znova a bolo to super, asi 10 minutova fajka a potom sme išli čisto len odzadu, spravil som sa jej na chrbat. Vtedy mi povedala že celkom dobre na panica xD