Ženy nevedia čo chcú...

Príspevok v téme: Ženy nevedia čo chcú...
produkt56

"Ženy nevedia čo chcú a keď to dostanú tak si toho nevážia a už to nechcú" - je to z veľkej časti pravda.

Ženy nevedia akého partnera chcú...každá povie že jej na vzhľade nezáleží a že dôležitá je povaha a aby bol milý atď. ale keď takého stretnú tak ho odmietnu, lebo tam nie je "iskra". Potom stretnú takého ktorý má iskru, top vzhľad a charizmu ale je hajzel a neváži si ich... najprv sú z neho celé vlhké a zbláznené alebo potom ak s tým chlapo sú vo vzťahu tak im zase začnú chýbať tie kvality, ktoré im ponúka dobrý chlap a sú nešťastné... potom zase prídu za dobrým chlapom ale po čase sa začnú nudiť lebo tam nie je "iskra" a zase pôjdu po tých, ktorí majú iskru... a tak dokola..

Len veľmi zriedkavo nájdete chlapa, ktorý má obidve kvality - sexuálne aj osobnostné... chlap, z ktorého sú všetky ženy vlhké to často využíva vo svoj prospech a správa sa tak ako sa správa lebo vie že vždy za ním nejaká dolezie... chlap ktorý nemá sexy charizmu a vzhľad je milý a pozorný lebo je vďačný keď sa dostane do vzťahu s jednou ženou

Ale ženy nevedia čo chcú, skáču od jedného štadnardu k druhému a je len pár výnimiek kedy má žena chlapa ktorý má obidve veci...

Ženy by boli najradšej keby mohli mať dobrého chlapa na využívanie vzťah a na istotu a zlého chlapa na sex a na vzrušenie.

Je len na nás chlapoch akú cestu si vyberieme. Či chcete byť ten neatraktívny dobráčik, ktorého žena využíva a podvádza zo zajačikmi, alebo budete sebec a budete makať na sebe a ženy za vami pôjdu samé a vy budete mať sexu a mileneckých vzťahov dosť, možno nejakej spravíte decko a potom ju opustíte s krajšou a mladšou, ktorá vám bude poskytovať opäť výborný sex - vy ako atraktívny chlap opustíte svoju ženu z rovnakého dôvodu, z ktorého ona ako mladá odmietala dobrých chlapcov. Karmický kruh sa uzatvorí a môže znova začať..

Je to taká rovnováha, raz ste hore, raz dole.. ale výhodnejšia pre chlapov je cesta "zlého chlapca".... len máloktorý chlap si dokáže udržať skromnosť a udržať ego na uzde ak sa stane atraktívnym.

Ak začnem zarábať viac peňazí a budem cvičiť a vyzerať dobre a mať charizmu tak mi stúpne ego a už nebudem ten dobrý ťuťko čo by pre ženu spravil všetko. Budú pre mňa prebytkový tovar z ktorého si budem môcť vyberať podľa chuti.

Mgtow

Ale hadam som sa vas nedotkol dievcata :D. Nikde som nepovedal ze chlapi su neni "prasce" len tato tema je o zenach tak reagujem k veci nech neriesime naraz niekolko problemov. Tak zareagujem na prispevky podomnou. Kralik hovoris ze keby si dostala za kazdy ponuku na sex 100 eur ides na cestu okolo sveta. Verim ti. Ponuky na sex ti davaju zufali betasamci o ktorych nemas zaujem co je pochopitelne, ale tak oni skusaju lebo nemaju ta inac ako zaujat. Keby ti dal ponuku na sex alfa tak si na tu cestu nezarobis, lenze takyto chlapi si zeny mozu vyberat a pre nich su priemerne zeny nezaujimave. Plati princip 80:20 Co znamena ze 80 percent zien sa zaujima o 20 percent chlapov a preto su chlapi frustrovani, lebo zistuju ze vsetko Co im napr rodicia a spolocnost hovorila o tom ako sa maju spravat k zenam tak to nefunguje a nikde sa s tym nedostanu. Potom su tu taketo temy. Inac mas pravdu, mi chlapi chceme sexu Co najviac a chceme rozsievat svoje geny ako sa len da. To je priroda. Zena sa nemoze mnozit do konca zivota a jej plodne obdobie je velmi obmedzene, preto sa nemozeme divit ak zena premarni najdolezitejsiu cast svojho zivota vozenim sa po vietecom a potom ju volame lahka k*rva atd. A netreba zabudnut ze zena je" drzitelkou sexu" pokial nechce nic sa neudeje. Daikiry hovoris ze chlapi nevedia Co zeny chcu. Za prve tak tema neznela tak nerozoberaj dalsie veci. Za druhe ja v mojich prispevkoch nikde nehovorim ze chlapi sa nek***via a nesnazim sa ich ospravedlnit. Len sa tunajsim chlapom snazim trochu ozrejmit zensku povahu a ako veci funguju lebo vidim ze pojmy ako hypergamia, monkeybranching atd nepoznaju, alebo sa s tym stale nestotoznili. Tieto veci v zapadnych krajinach uz poznaju, ku nam to pride samozrejme o hodny kus neskor. Potom zistime napr to Co v Kanade, USA a Australii. Napr aj to ako vplyva samota vo vyssom veku na zeny a na chlapov. A poviem ti je to dost v neprospech zien.

Glero

Áno, máš pravdu, ženy sú samostatná kategória a aj ja sa niekedy chytám za hlavu. Ja sa v živote riadím dosť podstatnou múdrosťou ktorá znie: "Z pekného taniera sa nenaješ." Môže niekto vyzerať ako boh, ale ak sa tak nespráva načo mi je taký človek ? Ale to je môj uhol pohľadu a uhol pohľadu žien ?

Každá žena má tzv. dve možnosti. Alebo dve životné cesty, ktoré prídu hneď po sebe. V mladšom veku takmer každá, alebo každý človek vyhľadáva sex a ten čo nie je aktratívny, alebo sa jej nepáči, s tým si čo ona povedať nemá. Ale žiaľ, ehm, teda alebo chvalabohu? Raz sa jej v hlave napadne že by bolo mať aj dieťa, a možno si založiť rodinu s normálnym chlapom, ktorý má ľudské hodnoty a nie je kurevník..

Alebo častokrát otehotnie s hajzľom ktorý prí nej ostane, pretože majú dieťa a nie je to až taký hajzel, že by od nej odišiel. Ale čo si dievča vybralo, to má. Naozaj niekedy je to veľmi zaujímavé aké sú ženy a častokrát to dokáže raniť, ale netreba všetko brať tak vážne. Pretože pokiaľ si normálny raz sa aj na teba usmeje šťastie a nájdeš tú svoju pravú. Hlavne sa netreba báť komunikovať, osloviť babu a tak.. A ostatné už príde samo..

Kralik23

Tak neviem ty si chlap ty vies statisticky ze ked 10 zenam ponuknes nezavazny sex, kolko % bude suhlasit. Vsak zeny tie ponuky urcite vyuziju, len potom su akoze pre zufalcov s nizkou sebauctou? Tak dakujem pekne. Tak zeny nech pred svadbou nesexuju.Potom muzi budu vymyslat zas nove figle a finty ako sa im dostst pod suknu

Daikiry

Ak vychadzame z premennej, ze vacsina chlapov su prasce, vacsina zien ma xyz ponuk na sex, lebo tie prasce niekomu tie ponuky musia davat a iste ich nedavaju iba jednej. Niektore si za to hadzu do prasiatka, niektore su vyjazdene ako dialnica, niektore sa chcu vydat, aby tie ponuky o nieco zredukovali.
Zaver muzi nevedia, co zeny chcu.

Kralik23

Zufali chlapi bez sebaucty chcu zenu s xyz penismy:-DD nechces povedat, ze muzi vstupujuu do manzelstva panici Ten kto tu skace z postele do postele su chlapi. Vsak chlapi nevedia so zenami na normalnej rovine komunikovat - akykolvek muzsky casopis( nemyslim chlipny) zobrazuje a robi rozhovory so zenami vyzlecenemi.Kvalita zeny je ako vyzera naha, to ci ma IQ alebo povahu nikto neskuma. Ked posle zenu na potrat je ok.Ked ma bokovku je frajer. Tento dvojity standard na zeny a muzov je trochu mimo, nemyslis? A ked sa ozve nejaky cudny muz co je verny a nepozera porno, vyhlasia ho za blazna vid Stevo v inom prispevku.Vsak preco maju zeny vela muzov pred svadbou? Lebo im niekto nonstop nuka sex, nie? Keby som si za kazdu ponuku na sex dala do prasiatka 100€ mozem ist na cestu okolo sveta.Ale beda hovorit o manzelstve zavazkoch a vernosti..To uz neni take atraktivne.Vsak zenske magaziny odporucaju zenam nehovorit o manzelstve, lebo muza odplasis Tak co mame vsetci nezavazne sexovat a potom sa podme navzajom urazat, ake sme prasce

Mgtow

Antikoncepcia zenam umozni si uzivat nezavazny sex bez nasledkov pocas obdobia kedy su najplodnejsie. Potom sa v 30ke uvedomia a chcu deti Co uz vdaka rozhasenym hormonom nie je v mnoha pripadoch mozne. Navyse zeny po 30 ktore maju za sebou xyz penisov uz chce len zufaly chlap bez sebaucty. Opacny pripad su zeny ktore antikoncepciu nepouzivaju a kaslu aj na ostatne druhy prevencie(kondom, prerusovana suloz, plodne neplodne dni). Z nich su potom slobodne mamicky Co je tiez potom uz len "damaged goods"

srandada

Mgtow tak nejako akurát, že si pozabudol na užívanie antikoncepcie, ktorá tento prirodzený proces narúša

Mgtow

A zasa to iste :D. Chlapi ste uz na hlavu ci odmietate reality, jasne ze kazda zena vie akeho chlapa chce. Zena ma zoznam mnohych parametrov, ktore ma muz splnat. Pocas plodnych dni je zena pritahovana alfasamcami. To je cca 20 percent chlapov a su to prave ti chlapi kvoli ktorym sa zenam trasu kolena a tecu z nich ako pokazene pracky. S tymito chlapmi chcu zeny plodit potomstvo, lebo su to najlepsi jedinci, vzhladom na vzhlad, charizmu a zdroje. Malo alfasamcov sa vsak necha uviazat a dotiahnut k manzelstvo. Mimo plodnych dni su zeny viac pritahovane k betasamcom, pretoze to su ti chlapi, ktori su ochotni sa postarat o rodinu a rozdelit so svojimi zdrojmi, ktore su vsak vacsinou neni take velke ako zdroje alfasamcov. Len vo vynimocnych pripadoch sa z alfasamca stane niekto kto sa bude starat o rodinu. Byt alfa, alebo beta je do urcitej miery stav mysle takze beta sa moze stat alfa a opacne. Takisto dokazes ovplyvnit mnozstvo zdrojov, ktore mas a stat sa pre zeny pritazlivejsim. A netreba zabudnut, ze zena je riadena hypergamiou co znamena ze Vzdy bude hladat muza, ktory ma viac zdrojov je na vyssom spolocenskom stupni ako ona sama. Tzn. ze ani chlapi Co si myslia ze su "zavodou" maju dost penazi, su pritazlivy a zena bude s nimi do konca zivota, vytriezveju, ked pride niekto lepsi a prejavi o tu zenu zaujem. Toto je zasa dobre aj pre chlapov, lebo sa musia znazit a pracovat stale na sebe. Chlapi su od prirody nastaveni na to Aby medzi sebou sutazili. Ti, ktori viete anglicky. Kniha rational male Vam na vsetky tieto otazky odpovie.