Ženám sa nepáčim, chcel by som sa preorientovať. Dá sa to?

Príspevok v téme: Ženám sa nepáčim, chcel by som sa preorientovať. Dá sa to?
Bomba

Čo mám povedať? Som osamelý a nepríťažlivý 25-ročný muž. Som čisto len heterosexuál, ale občas závidím bisexuálom, lebo oni sa môžu prehodiť, keď sa im s jedným pohlavím nedarí, dajú si s tým pohlavím pauzu a skúsia vzťah s ďalším. Nejde mi o porovnávanie, ale o zúfalstvo, že ja som uväznení v ženskom odmietaní a neviem s tým žiť.
Keď mne sa niečo riešiť s chlapom hnusí, hovorím to len ako príklad, aby ste ma pochopili, ale chcem povedať, že proti homosexualite nemám absolútne nič, dokonca si myslím, že to niekomu pristane.
Mňa už nebaví byť panicom, ale zároveň si uvedomujem, že nie som asi šálka ženy, nie som mužný, skôr tenký, výzorom skôr chlapček ako muž. Ja nechcem, aby ste to vnímali ako moje fňukanie, ale ja som si nikdy nepichol a už si normálne začínam zvykať, aj keď cez depky, že si nepichnem, teda do ženy, ale osamelosť ma ničí.

TheVillage

Ednaprva tvoj cap do tvojej slepačej matere a vznikol methylalkoholový derivát ako si ty.Preto si nič nedokázal.

Defcon

Preorientovat sa nasilu zo zien na chlapov ??? Mnooo, najprv si kup riadny analny kolik aby si mal tusenie do coho chces dobrovolne ist..-)

Ednaprva

Ked beries zeny len ako nieco do coho by si si rad pichol tak sa nediv ze si pred teba nelihaju. Zena potrebuje citit ze mas o nu zaujem, nielen o jej vaginu. Ze je pre teba jedinecna, najlepsia, ze inu nechces, nie ze by si to pichol do kazdej ako tak peknej co prejde okolo. Ty si asi nemal otca co? Ze ta nenaucil ako sa spravat k zenam. Tvoj otec asi tiez len tak nahodou pichol do tvojej mamy a omylom si vznikol ty ako vedlajsi produkt o ktory uz zaujem nemal.

amelia hutnikova

ked si citam nieco taketo chce sa mi grcat. dievcata si so mnou nechcu len tak lihat do postele tak sa chcem stat bisexual aby som mohol aspon ohanat muzov. kam len tento svet speje? ked si raz chlap tak si chlap a mozem ta ujistit ze nie si zena. a kedze si chlap tak si proste na zeny, a ziadne spekulacie ze ale ja chcem byt na muzov nie su na mieste. mal by si sa zamysliet

tvojotec

Je kopa zien, do ktorych by si si mohol pichnut, ale potom by si tu vyplakaval, ze ti pri nich nestoji.
Mala rada: Zacni pozerat filmy s homosexualnou tematikou, ak sa ti to hnusi s chlapmi, tak s lesbickou, nebudes trpiet pri pozerani na hetero-pary a pohlad na 2 zeny spolu, uspokoji nejedneho chlapa.