Ahojte chcela by som vás poprosiť o radu, skúsenosť, nezainteresovaný pohľad. Mám ročný vzťah na diaľku, stretávame sa na víkendy, rozumieme si, stále sme si spolu písali, každý deň telefonovali... Okolnosti však nedovolili, aby sme sa posledné víkendy stretli.. No a tu sa začalo to, že priateľ nejak nejaví záujem si zavolať, ako sme si volávali, písali sme si stále, teraz napíše pár krát za deň a to vidím, že stále svieti online, ale nepíše mne... pred tým sa takto nechoval, tak neviem či som paranoidná, ale nemám dobrý pocit, pretože mi vravel, že svojej bývalej bol raz neverný... Je možné, že sa takto prejvauje to, že si našiel niekoho iného? Viem, že taký zaneprázdnený aby na mňa nemal čas nie je...
Dá sa zistiť nevera pri vzťahu na diaľku?
mozne to je, tak ako je moznych aj ix ypsylon zet dalsich moznosti
bez vzajomnej dovery to daleko nedotiahnete, tak bacha na to, aby si to nakoniec netahala len ty sama a on sa len viezol (v horsom pripade s milenkou v zavese)
Uz to zacina, uz spusta hadku.
Ak je žena nepríjemná, je lepšie sa vykecavat s neznámym i ľuďmi na sieti, a nie je to nevera.
Žena neveru nevidí mnohokrát ani vtedy, keď sa jej odvíja priamo "pred očami".
Vzťah na diaľku je v mnohom komplikovanejší a zároveň jednoduchší - lebo stojí hlavne na dôvere. Mala som takýto vzťah, ale vôbec ma nenapadlo kontrolovať, či je online alebo nie. Vzťah nám vydržal hodne dlho a paradoxne sme sa rozišli práve po pár rokoch žitia spolu.
Na diaľku si spomínam ešte na jedného milenca, ktorý bol tiež online vkuse, ale nie so mnou (bavili sme sa prioritne cez skype, tam človek aj bez kontroly vidí, kto je online, preto to viem), ale tam bol dôvod ten, že ten mužík ma nemiloval, takže som asi ťažko mohla čakať, že mi bude celý bez seba vypisovať (aj keď som vtedy dúfala). Skončilo to presne tak, ako sa dalo čakať. Žiadny dlhší vzťah sa nekonal a po pár intímnych chvíľach sme sa viac nestretli.
Vzťah na diaľku si naozaj treba vykonzultovať a je možný a takmer 100% zvládnuteľný, ak sa poznáte a naozaj si dôverujete. Inak, byť vo vzťahu, kde treba zisťovať, či nemá inú - tam nevidím žiadnu budúcnosť ani perspektívu.
Slavia Praha vs Chelsea www.youtube.com
Ďakujem za rady, ano nieco nie je v poriadku.. rozmyslala som aj ze ci to nie je tym ze uz sme spolu rok, ze uz nema taku potrebu ma ''balit'', ''dobijat'', ''ziskavat'' alebo ako by som to nazvala.. to mi ale tiez nepride ako dobre znamenie...
hej da.....tak, ze ho oslovis pod inym zenskym nickom-identitou a budes si s nim pisat, i ked je to svinstvo, no i nevera je svinstvo, tak co...
Ak to chceš zistit na diaĺku tak si najdi profesionála na ovládania reči a volájte cez web kameru. Inak je tk zatiaĺ len 50% na 50$.