Ahojte chcela by som vás poprosiť o radu, skúsenosť, nezainteresovaný pohľad. Mám ročný vzťah na diaľku, stretávame sa na víkendy, rozumieme si, stále sme si spolu písali, každý deň telefonovali... Okolnosti však nedovolili, aby sme sa posledné víkendy stretli.. No a tu sa začalo to, že priateľ nejak nejaví záujem si zavolať, ako sme si volávali, písali sme si stále, teraz napíše pár krát za deň a to vidím, že stále svieti online, ale nepíše mne... pred tým sa takto nechoval, tak neviem či som paranoidná, ale nemám dobrý pocit, pretože mi vravel, že svojej bývalej bol raz neverný... Je možné, že sa takto prejvauje to, že si našiel niekoho iného? Viem, že taký zaneprázdnený aby na mňa nemal čas nie je...
Dá sa zistiť nevera pri vzťahu na diaľku?
Dá
Ak zmeni zrazu svoje doterajsie spravanie je to signal ze nieco nieje v poriadku
Pokial nieje momentalne pracov. vytazeny a zrazu menej pise ci nepise vobec, nevola je to jasne ze straca zaujem.
Ci ti je neverny tazko zistis ale ze straca zaujem vidis. Skus sa ho priamo spytat ze ako na tom ste, preco ti pise stale menej. Mozes povedat aj ze ti chyba taky kontakt ako ste mali predtym. Bez vycitiek, len mu daj vediet ako ti je. Ak ta ma rad tak sa mozno spamata. Ak ti vynada napriek tomu ze nanho budes mila tak to uz by vazne ukazovalo na to ze neverny mozno naozaj je.