priatel sa za mna hanbi

Príspevok v téme: priatel sa za mna hanbi
lenka212

s priatelom sme spolu 2 roky, vsetko bolo super.. pred polrokom som zacala brat hormonalne lieky kvoli nepravidelnej menstruacii a neskor sa k tomu pridali aj antidepresiva.. pribrala som z tejto kombinacie 12 kil... meriam 162 cm a vaha teraz 65 kil.. priatel nechce so mnou chodit von lebo som vraj tucna, vyzeram strasne... proste navrhnem ze by sme si mohli ist do kina alebo si niekde ist sadnut a on povie heej, ale to by si musela najprv schudnut... potom neskor sa ospravedlni ze to tak nemyslel, ze si robil srandu.. ale stale sa to opakuje.. za asi 4 mesiace sme nikde von neboli, on sam ano, ja sama ano ale spolu nechce... ja som sa snazila schudnut, jem zdravo, vzdy som jedla zdravo, sladkosti nejem, ale nejde to dat dole... on ani nevie ako sa strasne citim ked mi povie ze som prasiatko... neviem co mam robit... lubim ho ale neviem ci aj on mna naozaj..

mylady

Ide o to. Vo vlastnom tele sa necitis doma - nevyzaruje z teba spokojnost, radost. Navonok to ostatni citia, nevyzarujes sebavedomie. Je zrejme, ze si sama nespokojna, takze asi tazko by ta uspokojil partner, ktorému by sa tvoja postava pacila, taka aka je, pokial si sama nespokojna, tazko ta spokojnou urobi niekto iny. Stale by si mala pochybnosti. Tvoj priatel bol zvyknuty na ine telo, inu zenu, de facto niektori muzi, hlavne mladi a nezreli, s tym maju problem, alebo taki, ktorym zalezi len na vzhlade. Tvoj partner ma asi trochu z oboch skupin, porozmyslaj nad vztahom, ci ti viac dava, alebo berie. A podla toho sa zariad. Ak su tie lieky otázkou zivota a smrti a nedaju sa vysadit, popracuj na svojom sebavedomi. Prvym krokom k lepsiemu sebavedomiu by bol asi najlepsi rozchod s niekym, kto ta v zivote (a v zdravi) takto brzdi.

Lialiana

Ach preboha , keby si mala 100 kg tak nepoviem ale 65 kg nie je ziadna obezita..trošku zhodiť by ti prospelo ale nie si žiadne prasa

petronnneta

Nadváha 3 kg nie je tak veľká, aby si sa cítila tučná a myslela si o sebe, že vyzeráš otrasne. To jeho správanie je otrasné a poskytuje dôvod na rozchod.

swistica

Nie je to od neho pekne. Normalny chlap by s tebou chodil sportovat, varili by ste spolu zdrave jedla a podobne. Cudujem sa, ze si to nechas.

Xxl396

A naco s nim vobec si ked nechce chodit vonku a vsade musis sama? Doma v posteli mu nevadi, ze mas kila navyse?Vsak si vezmi ze po decku priberies aj 16 kg potom co spravi sa rozvedie? A ked budes mat 2-3 deti? A potom tie kila nejdu tak lahko dole.No nezavidim ti.Jedine co ti mozem poradit ze jedna mamicka chodila 5x do tyzdna do posilovne a schudla za 3 mesiace

VelkaIluzia

Je to riadny kok... Neľúbi ťa, len to nevidíš. Keby ťa ľúbi, nebude si uťahovať z tvojho trápenia.