priatel sa za mna hanbi

Príspevok v téme: priatel sa za mna hanbi
lenka212

s priatelom sme spolu 2 roky, vsetko bolo super.. pred polrokom som zacala brat hormonalne lieky kvoli nepravidelnej menstruacii a neskor sa k tomu pridali aj antidepresiva.. pribrala som z tejto kombinacie 12 kil... meriam 162 cm a vaha teraz 65 kil.. priatel nechce so mnou chodit von lebo som vraj tucna, vyzeram strasne... proste navrhnem ze by sme si mohli ist do kina alebo si niekde ist sadnut a on povie heej, ale to by si musela najprv schudnut... potom neskor sa ospravedlni ze to tak nemyslel, ze si robil srandu.. ale stale sa to opakuje.. za asi 4 mesiace sme nikde von neboli, on sam ano, ja sama ano ale spolu nechce... ja som sa snazila schudnut, jem zdravo, vzdy som jedla zdravo, sladkosti nejem, ale nejde to dat dole... on ani nevie ako sa strasne citim ked mi povie ze som prasiatko... neviem co mam robit... lubim ho ale neviem ci aj on mna naozaj..

ferow

petroineta
03.09.2019 17:42:25
"Menštruácia, ak je nepravidelná, po pôrode sa aj tak upraví..."

zbožnujem tento výrok, predstav si že nie všetky ženy budu rodiť... a predstav si že aj ženy po porode maju rozhadzane hormony.. aj ženy po dvoch detoch...

veronika234

Ja by som chodila do kina, do divadla, na kúpalisko, na koncert a všade sama. Akože s tým, že sa za seba nehanbím. Inak, niekde som čítala, že na sebavedomie dobre pôsobia nechty. Tak pokiaľ ich nemáš urobené, tak choď na manikúru, a vyrob si ich čo najkrajšie. Ja si nedávam robiť gelové, iba si ich nalakujem ružovým lakom, tie moje prirodzené, a nohy na krikľavo tmavočerveno, a akosi mi to dáva dobrú náladu a sebavedomie. Tak skús aj Ty dačo experimentovať na sebe. Plus nákup v obchode. Ak je nejaký s dobrou predavačkou, ktorá Ti poradí, čo si dať na seba, ale úprimne povie, aj čo sa Ti nehodí, tak je fajn. Ale môžeš aj s najlepšou kamoškou. Život je krásny aj bez takého priateľa ako je ten Tvoj.

naivny

ahoj Lenka,

daj sem svoje foto. Bez tváre, iba postavu. A znalecky Ti povieme, či máš dobrú postavu. Nepáčia sa mi tučné ženy, ale o 65 kilách si ťažko viem predstaviť, že by to bolo tučné. Nehovorím, keby to bolo 80. Takže 65 kíl je ok, keď máš dobré srdce a dá sa s Tebou porozprávať.

petroineta

ahoj, vysadila by som antidepresíva. Vysadila by som aj hormonálne lieky. Menštruácia, ak je nepravidelná, po pôrode sa aj tak upraví a to ešte nie je dôvod užívať hormóny. A sexpartnera, ktorého nazývaš priateľom, by som poslala do kelu.

antilooopa

Ak sa on hanbí, nie je to tvoj problém, ale jeho. Ja by som ho nechala s jeho problémom, nech si nájde niekoho, za koho sa hanbiť nebude. Nestojí za to, aby si sa vnútorne trápila.

ani_neries

prečo si zacala brat AD ??? je logicke ze rozhadzane hormony sposobuju aj zmeny nalad ale to si sa nevedela ovladat ze si musela AD brat??? to ti na postave nepomoze...

a s magorom sa rozíd...
a vysad tie chemie.. su aj prirodne sposoby ako sa da liečiť hormonalna nerovnovaha.. opytaj sa v lekarni,..su caje.. zivotospráva..

Ediakara

Mam kamosku, zoznamila sa s buducim manzelom ked mala 16, vtedy bola stihla ako lan a krasna. Neskor hodne pribrala a po porode bola jak gula co jej vydrzalo roky kym zase trocha schudla. Ale co je dolezite, jej manzel stal vzdy pri nej, vzdy jej prejavoval lasku nech bola akakolvek. Mal rad ju, nielen jek telo. Tebe to pribratie aspon ulazalo co mas po boku. Chlap to nie je. Co by robil keby ste mali deti, tehotenstvom aj vekom sa telo zeny meni. Ten by s tebou dlho neostal. Ber to ako dobre znamenie ktore ti malo ukazat ze mas pri sebe nespravneho partnera ktory bol zamilovany len do tvojho tela. Ty musis najst takeho co bude mat rad teba. Teraz chodievaj viac sportovat, zabijes dve muchy jednou ranou - sport vyplavuje endorfiny a nastartuje ti metabolizmus takze potom lahsie schudnes. A hentoho sa zbav, bude ta len deptat a tahat ku dnu.

srandada

nedovoľ, aby ťa niekto takto trápil a ponižoval, nie je to správny a dobrý človek, je možné, že je s tebou len kým si nájde inú...začni športovať pre seba (tá váha je ešte v pohode, len preventívne a dobrý pocit), nájdi si taký, ktorý ťa bude naozaj baviť a neber si to so sebou ďalej, lepšie to s ním nebude, lebo si ťa neváži, ale je to samozrejme na tebe