Žiarlim na priatelove kolegyne

Príspevok v téme: Žiarlim na priatelove kolegyne
Siska19

Priatel pracuje v prostredí kde je vela žien. Občas je cely den so ženou, občas s mužom. On je velmi pekný a viem že ženy po ňom pozerajú. Viem že nemam dovod žiarliť pretože viem že lubi mna a nevymenil by ma ale ked vidim že niektore jeho kolegyne sú pekné ženy tak mi nie je všetko jedno. Viem že si s niektorymi aj rozumie, ved sa rozpravaju takmer stale ked su v praci, občas si aj napíšu, vačšinou ohladom roboty alebo zavolajú..ale aj tak mi je to velmi nepríjemne, stale mam v sebe taky pocit že čo ak sa mu viac zapáči druhá kolegyna, čo ak si s ňou bude viac rozumieť? :( stále na to myslím ked je v práci so ženou a dosť sa trápim lebo ma zožierajú nepríjemne pocity...neviem ako sa upokojiť a nemyslieť na to..najhoršie je že jedna kolegyna ho už balila, písala mu (vždy len ona prva a jemu bolo blbe ju hned odpalkovať lebo predsa len je to kolegyna) a vtedy sme sa velmi pohadali. Nič sa nestalo nikdy ale aj tak..Takže o to viac sa bojim že sa niečo podobne zopakuje. Poradte ako na to nemyslieť a nezožierať sa..Nemám pochybnosti že by ma vymenil ale je to velmi neprijemny pocit..že čo ak..mate nejaka podobnu skusenost?

Jarunka12

Tak na to prestaň myslieť, len vytváraš problém tam kde vôbec nie je. Viem, že je to asi typická ženská vlastnosť ale načo? Máš málo starostí?

Leny16

Neviem ako sa zbavit ziarlivosti ale ubija ma to, nebavi ma takto fungovat, vzdy ked je v praci myslim len na to že co sa tam deje prave..on ma pekne kolegyne, ja som obycajna normalna baba, sceny mu nerobim ako vravim, nechavam si to pre seba ale uz nevladzem

Leny16

mam podobny problem, frajer robi so samymi babami, ale nič mu nehovorim, žiarlivosť dusim sebe a snažim sa s tym vysporiadať a neotravovat ho tym...ale ubija ma to a neviem ako to dalej ešte vydržim..

ZdravyUsudok

Ale ktovie ci pan Marek je naozaj taky verny ako tu o sebe piae lebo poznam takych co nepripustia ziarlivost do vztahu ale to len kvoli tomu aby zakryli vlastnu neveru ..
Nieco take ze never na ziarlivost a neziarli na mna ..ja ta predsa nepodvadzam a nesmies ma podozrievat ..a pritom smelo za chrbtom flirtuje so zenami

Keita

Marek, velmi dobry pohlad, ja si osobne myslim, ze pri ziarlivosti vacsina ludi nie ze nedoveruje partnerovi, ale nedoveruje ludom okolo partnera. Cize neziarli na partnera, ako takeho, ale na ludi v jeho okoli. Pretoze, ludia su dnes svine a robia zle aj iba z pasie, vela zien, (hlavne zeny toto robia, ano), vela zien ked vidi ze niekto ma pekny vztah tak just budu robit vsetko pre to, aby toho partnera od tej zeny odtrhli a ked sa im to podari, tak ich uz vobec nezaujima. Take rozbijacky vztahov, ide o ego. Aj muzi to vedia robit, ale ovela menej. Hnusna doba je.