Citim sa hrozne tucna

Príspevok v téme: Citim sa hrozne tucna
Anorex

164 cm, 49 kg... Pred 4 dnami som mala 48 kg, ale nasi ma nutili jest a za 4 dnu som pribrala kilo. Som z toho na prasky. Citim sa ako prasa. Mam velke stehna... 53-52 cm. Pred 4 dnami som mala 51 cm. Prosim pomozte, pravdepodobne odporucte nejakeho psychologa. Lebo ja uz nevladzem. Mam velke nohy. Neznasam svoje stehna. Neznasam jedlo....

gimbaska

no treba sa hybat neustale. potom clovek nema taketo problemy :) ja osobne nechapem, jak sa moze niekto tak riadne vyjest. ano, viem, ze za to moze niekedy aj psychika, stres, problemy, ale toto rozhodne nie je riesenie.

martinka27777

nerozumiem preco toto niekto riesi na forach. ved sa treba zdvihnut z tej stolicky a minimalne sa ist prejst von. takto sa nechudne, prosim pekne.

lulina_majerova

tak s tým začni niečo robiť, musíš začať proste od seba, uvedomiť si, či si so sebou spokojná.

pravdajelenjedna

síce váhovo je chudá, ale ak má nedostatok svalovej hmoty to môže vyzerať naozaj nepekne ... volá sa to štíhla obezita ... ale kedže nevidím ako vyzeráš(žiadna fotka) tak ti neviem povedať, či máš psychicky problém alebo potrebuješ len začať makať a poriadne jesť

snazilkajulka

Tak to ti poviem, ze si riadne "tucna". Ved si uplne chuda a to nie je normalne! Mas psychicku poruchu a ries to cim skor s odbornikom, lebo zle dopadnes!