Ahoj
Chcel by som sa zdôveriť ,s mojím príbehom keďže som to ešte nikomu vravel a je to anonymné.
Ako ináč ide o dievča ,mám už 20 rokov a stále myslím na dievča z ktorým som chodil na základnú školu neviem ju dostať z hlavy ,podľa mňa nebolo dňa kedy som na ňu nemyslel. Vždy keď sa spätne pozerám tak som frustrovaný z toho ako má to ničí, neviem ísť ďalej stále dúfam že s ňou budem .nwm či má priateľa .
Pár krát som ju stretol alebo som bol aj z ostatnými spolužiakmi vonku ale nikdy som si nevšimol mali signál alebo dačo a neviem či ona vie že mám rád a aj dáco viac .
Samozrejme jej to nechcem písať cez net ale ani jej to povedať lebo vždy keď ju stretnem je niekto na okolo a nemám tú odvahu .
Čo si o tom myslíte ?zažili ste dačo také ?čo s tým mám robiť ?
Zaľúbený ?
tak jej to napis len tak zlahka - pamatas si ma? nechcela by si ist pokecat na kavu? ked neodpise, neodpise, snad to zvladnes. treba zit v realite. mne tiez sem tam napise niekto taky, co si na mna spomenie z minula.
Diky,aspoň vidím názor druhých .Áno tiež si to myslim že by som to tak mal spraviť ,dúfam že sa k tomu čo najskôr odhodlam .
Cítili ste niekedy dačo podobne ? Ako ste sa zachovali vy?
Vydržalo vám to ?
Feri, ved bud chlap. Normalne jej napis, nepotrebujes zamienku. Co sa moze stat? V najhorsom ta odmietne, v najlepsom budete spolu. Ked s tym nespravis nic, tak az vtedy je to bez sance. Alebo cakas ze ti zaklope na dvere? :-) Napis jej nieco ako, chcel by som ta viac spoznat, pamatam si ta zo skoly (z baru alebo skade ste sa naposledy videli) ale nenazbieral som odvahu. Baba to oceni. Chvilu si piste, presonduj teren a az potom ju zavolaj von. Ale jednu vec ti poradim, co napises si najprv daj skontrolovat gramatiku. Lebo ked jej napises pacis sa mY, tak neviem neviem. Vela stastia.
Však jej skús napísať že sa chceš s ňou stretnúť a chceš s ňou o niečom pokecať (seriózne) skôr než bude neskoro potom budeš ešte viac sklamaný že si sa o to ani nepokúsil. Určite bude zvedavá o čo ide a príde neboj sa...
snažim sa byť rozumny nechcem to len tak ,a keby aj išla zase sa bojím ze to nebude ono nebud to čo mam v hlave a budem sklamany
laska je sprosta ,nesmieš rozmíšlať ale to je tažke ,teoriu by som vedel ale urobit to asi tažko
Tak sa s ňou porozprávaj, neviem čo iné by si s tým chcel robiť
desiva veda - neviem ako už som sa zahladel do viac dievčat aj om bol s 2 vonku a tak ale ona my stale chodí pomysli .Skutočne nebol deň keď som si aspoň raz pri niečom na ňu spomeniem ,
Chvíľka ticha a už my chodí po rozume
Len sa bojím deň za dňom či raz nebude neskoro ,naidealnejšie by bolo hneď alebo hlava ma nepustí aj keď zvyšok by si to prial .
Občas sa stretneme ale to nas je viac nikdy nie len 2 .
Je ťažke ju pozvať,teoreticky sa pozname chodili sme spolu 9 rokov do zs,4 roky do skoly este k tomu ,odmalička
neviem si vymyslieť zámienku ako sa s nou stretnuť osamote .
dajte vediet co si myslíte
Skus to, za to nic nedas. Najhorsie co sa ti moze stat je ze budes odmietnuty ale aspon budes vediet na com si.
desiva veda ak ma to neprešlo po roku, tak asi ťažko to bude s tým zabúdaním. A to som za posledné obdobie spoznala aj veľa nových ľudí. Ale konkrétne toho jedného človeka mám stále niekde vo svojej mysli alebo inak povedané, v srdi. Neviem prečo práve on. Naozaj dúfam, že ma to čoskoro prejde, lebo mi to aj komplikuje život.
feri, ale najlepsie by bolo sa preorientovat na nieco ine, alebo na niekoho ineho