Keď vás chlap udrie...

Príspevok v téme: Keď vás chlap udrie...
Rachel999

Dobrý deň, čo si myslite o tom keď vás chlap udrie? Boli sme opitý Ja som sa pohádala so svojim lebo mi povedal že ide do bordelu či čo to bolo na dovolenke lebo ja som začala predtým s tým hádku že jeho kolegovia sú mi na obdiv že vedia požiadat priateľky o ruku a my sme spolu 3 roky a nič je to take stereotypne ale zas as tak sme sa nehádali až kým mi o hodinu nato som mu sla volať lebo má nechal samu v hoteli išiel do kasína a potom mi povedal že ide do bordelu ja som sa zbalila že idem si kúpiť inú izbu v hoteli a zatiaľ čo prišiel zbalena som mu otvorila dvere a naplula mu na tričko a on má zato udrel silnú facku... rozbil niečo aj v hoteli dosť sa mi zhnusil lebo za 3 roku som mala veľmi zaujímavé ponuky a záujemcov pekných a bohatých a on tak asi má až tak neľúbila nie? :) no a tie prostitútky no neviem to je až na smiech krby som bola ja prostitútka zhnusila by som sa mu určite a on sám za takými bol tvrdil že nie preto mal amok a 1000x hovoril po facke že nikde nebol ale či je to pravda to neviem fuj no?? tá facka má mrzí najviac...

Ediakara

Mali by ste sa naucit hadat lebo aby ste to takto vyhecovali do extremu ze sa potom fackujete a opluvate to je trochu moc. Ako hocijaky par sa pohada ale az tak daleko by to zachadzat nemalo. Nebudem sudit kto za to moze a kto je viac na vine, obaja ste sa navzajom hecovali az to skoncilo takto. Az sa ukludnite a rozhodnete sa ze chcete spolu byt tak sa o tom skuste v klude porozpravat. Ze ako to nabuduce riesit inak. Existuju aj knizky o tom ako sa vo vztahu hadat, teda minimalne jedna, mala som ju raz v ruke.

miladkaM

ako hej,. chlap by nemal polozit ruku na zenu, o ak ste boli pod parou tak si ho tym oplutim proste vyprovokovala. aj by som povedala, ze si si take nieco takym spravanim ba pytala

QW

Tu facku si si zasluzila - za to naplutie na tricko. Dobre, ze si s tebou urobil poriadok.
Tymto sa ho vsak vobec nezastavam, prave naopak, aj opacne by to malo platit - ty si tiez mozes s nim urobit poriadok.
Niesom na nikoho strane!

Janna478

Spravila si aj ty chybu, že si ho opľula. Asi sa nečudujem, že v ňom to spôsobilo to, že ti dal facku. Spravili ste obidvaja chybu

mylady

Tvoje gesto (oplutie) je koleda na facku. A mozes byt aj niecie dieťa, dostala by si ju. Bud otcovsku, alebo od mamy. Je to nechutne, nedospele a primitivne. Neznasam nasilie na zenach, ale oplutie - to je silne kafe. Este mozes byt rada, ked on sa vrati k tebe a bude sa k tebe spravat ako k princeznej. Ale princezne nepluju.... A vôbec, ked on ma potrebu chodit do verejného domu, a tvoja reakcia bola taka aka bola, tak si asi zasluzite jeden druhého.

FrantiskaMokra

mali by ste si to vydiskutovat v klude ked budete...porozpravajte sa o tom...verim ti, ze ta to zamrzelo ale aj ty si reagovala prehnane..