Keď vás chlap udrie...

Príspevok v téme: Keď vás chlap udrie...
Rachel999

Dobrý deň, čo si myslite o tom keď vás chlap udrie? Boli sme opitý Ja som sa pohádala so svojim lebo mi povedal že ide do bordelu či čo to bolo na dovolenke lebo ja som začala predtým s tým hádku že jeho kolegovia sú mi na obdiv že vedia požiadat priateľky o ruku a my sme spolu 3 roky a nič je to take stereotypne ale zas as tak sme sa nehádali až kým mi o hodinu nato som mu sla volať lebo má nechal samu v hoteli išiel do kasína a potom mi povedal že ide do bordelu ja som sa zbalila že idem si kúpiť inú izbu v hoteli a zatiaľ čo prišiel zbalena som mu otvorila dvere a naplula mu na tričko a on má zato udrel silnú facku... rozbil niečo aj v hoteli dosť sa mi zhnusil lebo za 3 roku som mala veľmi zaujímavé ponuky a záujemcov pekných a bohatých a on tak asi má až tak neľúbila nie? :) no a tie prostitútky no neviem to je až na smiech krby som bola ja prostitútka zhnusila by som sa mu určite a on sám za takými bol tvrdil že nie preto mal amok a 1000x hovoril po facke že nikde nebol ale či je to pravda to neviem fuj no?? tá facka má mrzí najviac...

filomena846

"čo si myslíte o tom.." ? už ked čítam toto dvyha sa mi tlak!
že si ubožiačka, lebo ono to hlavne vypovedá niečo o tebe,
lebo ja osobne som taká povaha že na mna by si chlap netrufol zdvyhnuť ruku! lebo každy kto ma pozna vie ze by sto skúsil a minimálne by som mu tú ruku dolámala,
a ešte napiš že po tom ako ti pri.j. e. b.a- l bol uzmierovaci sex...
si mala zbalit kufor a ist dpč preč odtial.. a s takym človkom to logicky bez milosti ukončiť! a už viac a sa s nim nestretavat ked nemas s nim ziadne zaväzky, -deti, pripadne tehotenstvo..

27Paulito27

Niekto je výbušnejšia povaha, keď vypije. Aj ja poznám muža, ktorý má vlastný podnik a má ženu a on vždy keď vypije a ona ho nasere úplne zbytočne, tak lietajú stoličky, poháre a všetko si porozbíja tam ;) Jedno nechápem, ako dokážu ženy s takými vydržať a ešte sa ku ním vracať ;)

Rachel999

Že v živote som si nemyslela že taký dobrý chlapec to bol veľmi a má udrie a take niečo povie.... sklamanie no ale dobre lebo sa ukázalo teraz veľa veci

SoriaNella

Můžeš zkusit nějaké himálajské čaje, nebo tinktury a mátu. Mnoho lidi ale zachránily AD, nelituji toho. Hlavně to musíš ale řešit včas, čím více to budeš odkládat, tím se to bude prohlubovat a i léčba bude náročnější.

Najčítanejšie články