Je to vela na raňajky?

Príspevok v téme: Je to vela na raňajky?
Caukooooj

Ahojte, mam 162 cm a 41 kg, nechcem schudnúť ani pribrať, je mi 15 a nejako extra sa nehýbem. Chcem sa spýtať ci sú 2 strapce hrozna, plná miska cernic a omeleta z 2 vajec +2 bielkov s rajčinami veľa na raňajky... Lebo v mojej rodine nikto neranajkuje a mne je to divne... A to nie som ani taka hladná len chcem mať všetky ziviny

naivny

tomas, autorka má 15 rokov. keď bude mať dvakrát toľko, pôjde o podváhu. U tinedžerov to podváha nie je. Si nejak zapečený v tých názoroch, že do dospelosti musia deti vážiť toľko ako dospelí, s rovnakým bmi indexom, alebo na pohľad chudí. Mám bývalého spolužiaka: 182 cm vysoký, váži 90 kíl. To, že toľko váži, by na neho nikto nepovedal. Vyzerá veľmi chudý.
Ja napríklad uznávam, že mám podváhu. Možno štítna žľaza, možno alergia, dačo so zažívaním. Sestra má 164 a sotva 40 kíl a necelých 13 rokov. Nemyslím, že má podváhu, lebo to by mali viaceré jej spolužiačky a rovesníčky. Jedna má vraj 165 kíl a 38 kíl a videl som v turistickom tábore, ako jedla. Za troch. Ja toľko nezjem.
Takže to má každý nejak inak nastavené a škoda sa tým toľko zapodievať. 15 ročné dievča je vo vývine, a čoskoro pri takomto stravovaní "podváhu" nebude mať a pekne sa "zaokrúhli" na správnych miestach, aby nebola deckom, ale mladým, pekným dievčaťom.

tomas 12345

To si tu naozaj nikto vôbec nevšimol autorkinu extrémnu podvahu ?

Autorka máš ťažkú podvahu a ty tu riesis či sú dve vajcia veľa alebo málo ? Ries v prvom rade svoju váhu, ktorá je alarmujúca! Čím skôr zajdi k doktorovi na vyšetrenie, a pokiaľ odmietas normálne jesť tak zajdi za psychiatrom.

petroinneta

niekomu sú vajíčka ťažké, inému nie. Univerzálnu pravdu nenájdeme. Mimochodom, keby 20 ľudí dali do hotela so švédskym stolom na 1 celý mesiac, zrejme by nejedli stále to isté. Napriek tomu by si každý asi vytvoril vlastný štýl. Spomínam, že som bola s kĺbmi v kúpeľoch na 3 týždne, a na raňajky so švédskym stolom o 7.45 som si dávala grahamový rohlík s aktuálnou pomazánkou a zeleninou a k tomu čaj. Celé tri týždne som jedávala pomazánky, ale vždy boli iné.

TomFis

Vajcia na akykolvek sposob su dobre na raňajkya nič tym nemožeš pokaziť, to ti povie aj hocijaký trener a kto hovorí niečo iné je totálne vymletý.

swistica

prepac, ale naozaj sa tu smejem. Pise sa tu, ze vajicka su tazke na ranajky, ze radsej na veceru. Tak ak si myslite ze daco je tazke, tak je fakt logika jest to na noc, ked to zaludok nestihne stravit :-)
Sledujem to i v inych temach. Na tomto fore clovek radu o stravovani nenajde. Co pouzivatel, to odbornik s inym nazorom :-)

BJ 2

swistica, haha konci, a zacinaju slzy. Videli sme to vela krat. Nie, treba vediet co jest dopredu. Nie ked je neskoro.