Ahojte, mam 162 cm a 41 kg, nechcem schudnúť ani pribrať, je mi 15 a nejako extra sa nehýbem. Chcem sa spýtať ci sú 2 strapce hrozna, plná miska cernic a omeleta z 2 vajec +2 bielkov s rajčinami veľa na raňajky... Lebo v mojej rodine nikto neranajkuje a mne je to divne... A to nie som ani taka hladná len chcem mať všetky ziviny
Je to vela na raňajky?
Haha, dobre prispevky. Kazdy odporuca nieco ine. Tak asi jedz co ti chuti, lebo tu riesenie nenajdes.
To maš pravdu vajička na raňajki su taške. Ja ziem bud chlebik maslo džem ktomu mlieko alebo caro kavu. Alebo chlebik a salama a caj. Niekedy mam chut na sladke tak si dam kolač na ranajki ale to podla ani niesu ranajki
To isté som chcela aj ja napísať, že vajíčka na raňajky nie sú najvhodnejšie. Skôr na večeru ale nie na raňajky! To je moc ťažké
vajicka na ranajky? To je pomaly to najhorsie, co mozes urobit.
Nie je to vela, je to tak akurat.
Ranajky su zaklad. Tosu v pohode ranajki zdrave. Ja ked si nedam ranajki neziem obed. Lebo zaludok je potom stiahnuti .
Nie je to vela, akurat ze z ovocia skoro vyhladnes.
Je to uplne v pohode toto co ranajkujes. A to kazdy den jes to iste? To ti chuti?
tvoje ranajky su uplne v poriadku
Vôbec to nie je veľa, ty si ešte vo vývoji a jesť musíš. Raňajky sú najpodstatnejšie, takže aj naďalej ich mávaj a iných si nevšímaj