Je mi 24 , priateľke 22. Je moja prvá. Na začiatku bolo všetko v poriadku, milovali sme sa aj niekoľko hodín. Až som tomu nechápal. Sme spolu 4 mesiace. Na začiatku som veľa cestoval od nej do práce. Niekedy sme sa milovali tak dlho a bol som unavený, malo som spal. Vtedy sa mi stalo že mi pri sexe prestal stáť. Bol som unavený. Ona to vtedy neriešila. Neskôr prišli problémy. Priateľka je cholericka povaha. Má časté zmeny nálad a sklony manipulovať citmi aj celkovo mnou. Ja ju milujem. Keď mi viac krát zlyhala erekcia , riešil som to zisťoval prečo. Zistil som že za to môže stres a únava. A potom to prišlo , výčitky: nemiluješ ma, nepáčim sa ti, opustim ťa pre to. Ak som povedal ako to je že je to stres zo zlyhania alebo únava povedala že sa vyhováram a že ona vidí že sa mi nepáči. A to bola rana pre moju psychiku. Ale aj tak som sa cez to dostal a milovali sme sa opäť. Ale niekedy sa to stalo, blbá spomienka na to zlyhanie a už šiel dole. Asi pred týždňom alebo dvoma to šlo úžasne. A potom to prišlo, zlyhal som opäť a už sa to stalo asi 4-5 krát za sebou. A hneď výčitky, odstrkavanie. Neľúbiš ma, nepacim sa ti. A takto až do dnes večera. Ja vždy som vzrušený teším sa na to ale ako náhle ide sa na to, dám si kondom, stačí jedna spomienka na zlyhanie z minula a je dole. A aj hodinu sa s ním nedá nič robiť. Dnes mi stal a začali sme sa milovať a už som sa tešil. Ale prišla zlá myšlienka a bol dole. :( To už nedávam, neviem to prekonať. Vytvoril sa mi nejaký blok a ona mi neverí že je to psychika. Vyčíta mi to. Bojim sa že ju stratim. Ako by sme nemali už tak dosť problémov. Čo mám robiť? Ako to prekonať. Ona sa mi páči, milujem ju ale toto nedávam. Nič ma už nebaví, ale nie len preto, už sa ku mne správa stále zle, a toto je posledný klinec do rakvy že mi pri nej nestojí a padá.
Erekcia zlyháva - začarovaný kruh
Chvilu sa to da vydrzat, ale ked ti nebude stat furt tak ta posle k vode.A to ani peknymi slovickami a kyticou nevyriesis tak chod cim skor tomu sexuologovi
Chvilu sa to da vydrzat, ale ked ti nebude stat furt tak ta posle k vode.A to ani peknymi slovickami a kyticou nevyriesis tak chod cim skor tomu sexuologovi
Petertak to si ty, zijes.To mi odlahlo. Tak ked som si dala dokopy 2 a 2, vychadza mi z toho, ze jej napaprcene a naladove konanie mozno pochadza z tvojej udajnej impotencie.A preto asi furt vrieska nasledkom coho sa tebe nepostavi.Citala som si take pripady ze muz si vytvori blok a strach z toho ze zlyha, ze naozaj zlyha.Ja si myslim ze navstiv sexuologa nech ti poradi nejake tdchniky, oni vedia ze ta psychika s telom suvisi Ale neni dobry start do zivota, ze uz v 20ke si impotent napoly.Pracuj na tom aby sa to zlepsilo
Peto vy mate tolko problemov a pri nej si pretrpel veci co niekto za cely zivot nezazije. Ta ta dava dole a psychicky depta ze sa divim ze sa ti pri nej este postavi. Je to patologicky vztah ktory ta znici a pri nej sa skor ci neskor stanes uplnym impotentom. Hociakemu chlapovi sa moze stat ze zlyha, vacsinou je to psychika, ale moze byt aj stres, unava, choroba, lieky a pod. Ak ma chapavu partnerku tak sa to zlepsi, ak nechapavu tak zhorsi.
Telenovela teda pokracuje dalej uz tretou alebo stvrtou temou ... ale aspon vieme, ze ta slecna nezabila.
Kup si Maccu a so slecnou sa porozpravaj o tom, ze to vobec nema suvis s jej vyzorom, ale s tvou vycerpanostou.
Taku posli kade lahsie. Uchylacka, neuroticka, nynfomanka je ta najhorsia kombinacia. Musis mat nervy zo zlata ze sa nechas takou luuuzou neustale psychicky vydierat.