Je mi 24 , priateľke 22. Je moja prvá. Na začiatku bolo všetko v poriadku, milovali sme sa aj niekoľko hodín. Až som tomu nechápal. Sme spolu 4 mesiace. Na začiatku som veľa cestoval od nej do práce. Niekedy sme sa milovali tak dlho a bol som unavený, malo som spal. Vtedy sa mi stalo že mi pri sexe prestal stáť. Bol som unavený. Ona to vtedy neriešila. Neskôr prišli problémy. Priateľka je cholericka povaha. Má časté zmeny nálad a sklony manipulovať citmi aj celkovo mnou. Ja ju milujem. Keď mi viac krát zlyhala erekcia , riešil som to zisťoval prečo. Zistil som že za to môže stres a únava. A potom to prišlo , výčitky: nemiluješ ma, nepáčim sa ti, opustim ťa pre to. Ak som povedal ako to je že je to stres zo zlyhania alebo únava povedala že sa vyhováram a že ona vidí že sa mi nepáči. A to bola rana pre moju psychiku. Ale aj tak som sa cez to dostal a milovali sme sa opäť. Ale niekedy sa to stalo, blbá spomienka na to zlyhanie a už šiel dole. Asi pred týždňom alebo dvoma to šlo úžasne. A potom to prišlo, zlyhal som opäť a už sa to stalo asi 4-5 krát za sebou. A hneď výčitky, odstrkavanie. Neľúbiš ma, nepacim sa ti. A takto až do dnes večera. Ja vždy som vzrušený teším sa na to ale ako náhle ide sa na to, dám si kondom, stačí jedna spomienka na zlyhanie z minula a je dole. A aj hodinu sa s ním nedá nič robiť. Dnes mi stal a začali sme sa milovať a už som sa tešil. Ale prišla zlá myšlienka a bol dole. :( To už nedávam, neviem to prekonať. Vytvoril sa mi nejaký blok a ona mi neverí že je to psychika. Vyčíta mi to. Bojim sa že ju stratim. Ako by sme nemali už tak dosť problémov. Čo mám robiť? Ako to prekonať. Ona sa mi páči, milujem ju ale toto nedávam. Nič ma už nebaví, ale nie len preto, už sa ku mne správa stále zle, a toto je posledný klinec do rakvy že mi pri nej nestojí a padá.
Erekcia zlyháva - začarovaný kruh
Ešte som nepočul aby buzerantom stál pri ženách aby že by som pre operoval Idušu na chlapa alebo seba na ženu.
Vztahy postavene na sexe nikdy nedopadnu dobre. Problem v sexe odraza problem vo vztahu, nikdy nie naopak. Milovat sa mozete naveky, no co z toho, ked len na duchovej urovni a tela vas prestavaju posluchat, vsak?
To nevies ze manipulanti oddeluju ludi od priatelov? Neviem sice z akeho dovodu ale tem bolo popisanych dost.Ked budes pomoc potrebovat nikto ti nepomoze budes na nu odkazany.Ja ti neradim, ze sa mas na nu vykaslat akurat netuzim ta jedneho dna vidiet v krimi. Ty si lasku vysvetlujes velmi po svojom ked tuto osobku nazyvas zenou snov.Ja tiez sa viem velmi zamilovat ale nemam klapky na ociach a vidim sj charakter.Ty musis pochadzat z velmi zleho rodinneho prostredia led ti taky vztah vyhovuje.Rodicia ti nedavali lasku a sebavedomie nulove- dovolujes ludom jednat s tebou ako s handrou. Mas dobre srdiecko ale sebavedomie ziadne.
Ja to aj napriek tomu nechcem s ňou vzdať. Lebo stále aj keď premýšľam akokoľvek tak stále skončim pri tom že ju veľmi milujem. Ona vie byť aj dobre a úžasná a prejaviť lásku. Vedela to aj dnes v noci. Lenže ona zmení náladu a je dobrá z minúty na minútu a ja nie. Fungoval mi v noci len chvíľu a potom blbá myšlienka a bol dole :( cez deň bola ku mne veľmi zlá veľmi, a dosť sa ma to dotklo. Neviem to len tak hodiť za hlavu a tešiť sa opäť chce to deň a viac pokoja.
Predstavte si, ste celý život sám a stále sa cítite osamote aj keď máte veľa kamarátov. A naraz príde žena Vašich snov. Ale teraz sa to všetko rúca. Ja to chcem zachrániť, zmeniť ju naučiť ju byť dobrou. Musí byť spôsob. Mne stačila do života len ona, prišiel som už o väčšinu priateľov lebo ich nemá rada. Niektorých aj len preto že som pred nami chodil na výlety s nimi a ju som s vtedy nevzal aj keď chcela. Ale ja vtedy nevedel že ma chce a ja som si veľmi nikoho nehľadal. Mal som svoje zaujmi a to mi stačilo, aj keď som po takom dievčati tajné túžil.
No ahoj kamarat Peter..
To ta stale tyra priatelka? V predoslych temach ti ludia vysvetlili, ze nema zmysel riesit takuto zenu. Nikdy si nikoho nepocuval, takze si zas tam, kde si bol. Aj tvoje problemy s erekciou maju pravdepodobne pricinu v tomto. Jej kedykolvek prepne, douraza ta, nakrici na teba, zosmiesni ta.. a tebe sa nasledkom toho nepostavi. Lebo si vystresovany, bojis sa zlyhania. Jedine riesenie je konecne pocuvnut ludi a vykaslat sa na hentu.
To nemas ziadnu hrdost, ze toto podstupujes dobrovolne? Coho sa bojis? Ze budes sam? Poviem ti jedno- radsej byt sam, ako zit so psychopatom. Inak- aj tak ta skor ci neskor definitivne odkopne.
No ponižuje to je pravda vo veciach ktoré mi nejdú alebo nejdú dobre. Ale to už ako tak som sa naučil ignorovat. Viem že to viem aj keď tvrdí opak. Ale v tomto už moje sebavedomie je dole úplne lebo to zlyhávanie je hrozne.
Teraz som si spomenula na 1 pripad na Slovensku, jedna zena fyzicky tyrala manzela ziarlila peniaze chcela od neho az kym pohar nepretiekol on sa chcel rozviest tak ho rozrezala a dala do kufra.Najdes to v Najvacsich kriminalnych priladoch na Slovensku.Kedykolvek pises prispevok, vzdy mi tento pripad vyskoci pred ocami..Dufam, ze je to nahoda a ze sa uplne mylim.Ale vyzeras ako mily chlapec a triezvo zdravym rozumom si zvaz a porad sa s niekym mudrym, ze ako to vidi on.Ci tato laska ma buducnost alebo si len zamilovany a vidis cez ruxove okuliare
Davaj si na to pozor lebo ked sa pri nej kvoli jej spravaniu stanes uplnym impotentom uz ti to nebude fungovat ani pri inych. Budes mat blok a ten sa sice da odburat ale je to dlha cesta a musel by si navstevovat psychoterapeuta alebo sexuologa. Sam sa rozhodni ci ti laska k nej za toto stoji. Predtym si pisal ze si sa na nu upol lebo napriek tomu ze si chudy, vyzorovo tuctovy a chudobny ona ta chcela. Ale ved kopa chlapov vyzera tuctovo a su chudobni a baby si napriek tomu najdu. Tato tvoja ta moze psychicky tak zlikvidovat ze uz nebudes schopny neskor normalne fungovat a mat normalny vztah ani s inou.
A neponizovala ta ci sa ti nevysmievala nejako, az sa ti vytvoril lten blok? Lebo to uz je psychicke tyranie a je jedno, ze ju lubis, len si peklo zo zivota robis.Ja si myslim ze keby si mal milu dievcinku psychicky sa dal dokopy, razom by ti stal.Len ty si svojim sposobom masochista a nevies sa od nej odputat.To je horsie
Na začiatku bolo všetko v poriadku. Potom prišli tie výbuchy hnevu ktoré boli a sú voči mne časté a dosť kruté aj keď sa snažím. A to v podstate dotiahlo môj problém v sexe tam kde je. Ona tak ako po mne vybuchuje aj voči svojej mame. Rovnako. Ale žijem a stále ju ľúbim len som psychicky už dosť zle na tom