pracovne vztahy

Príspevok v téme: pracovne vztahy
alien

Je tu niekto, kto tiez nedokaze sklbit pracovne vztahy so sukromnymi a hoci mate mozno vcelku fajn kolektiv, nezapadate donho? Proste viete, ze si s tymi ludmi nikdz´y nebudete blizsi a vacsinu z nich vnimate ako cudzich ludi na ulici s ktorymi sa bezne nebavite? Ja viem, ze v praci sa ma pracovat, ale tak neprehodit cely den s nikym ani len slovko sa stava coraz viac prirodzenejsie a brzdi ma to aj pri tych, s ktorymi citim, ze by mozno bolo co to aj povedat si.

alien

Tak to ja potom neviem co si predstavit pod "dobrym kolektivom" a nechapem jak sa tkto celkom cudzi ludia dokazu stretavat aj vo volnom case mimo robotu. Praca je asi to najmenej vhodne miesto na zoznamovanie, tak mi to pride a nemala by sa miesat so sukromim, ibaze nie kazdy sa dokaze odosobnit, zvlast ak ani ten sukromny zivot nema o nic lepsi, nez pracovny. Potom mi to pride tak akoby som bola non-stop doma ci v praci, lebo ja neviem dat svoje vnimanie do polohy "kolega-kamos" ci dokonca "sef-kamos" a ani sa pretvarovat, ze by to tak mohlo byt.

uuleuskauu

Pracovne vztahy nikdy a nikde nebudu idealne. Vo väcsine robot prevazuje intriganstvo. Najviac sa intriguje na najlepsich zamestnancov a najcastejsie intriguju najhorsi zamestnanci proti najlepsim. Najlepsi su nespravodlivo vyhadzovani z robot, najhorsi zostavaju dlhe roky verni firme, na jednom pracovnom mieste az po dochodok. Sefovia veria intrigam. Na tomto svete neexistuje spravodlivost. Kym si sa nestala obetou intrig, tak moze byt spokojna.

alien

Este mi to teda priprada tak, ze ti, co ma ignoruju sa mi mstia za to, ze ich nedokazem ani len pozdravit a ti, co su ku mne privetivi mozno dufaju, ze sa to jedneho dna mozno zmeni a budem priatelskesjia nielen obcas, ale normalne priatelska a otvorena jak su aj oni, no mne to pride tak, ze sa to asi nikdy nezmeni, ci uz v dobrom alebo zlom, mozno tak k horsiemu to pojde a vacsiemu uzavretiu, nez uz to je.