Volam sa irca, mam 25 rokov amam priatel 4 mesiace, uz od zac.je ziarlivy,ziarli na vsetko najma ked si pisem na fb s niekym, ale to len tak onicom pisem s kamosmi...vystrihal ma ze nech to nerobim,ale kuna sak mozem robit hadam co chcem.
Tak videl vceraze nejake spravy ze pisem iba kamosovi, vytrhol mi mobil z ruky nasilu,azacal vsetko citat, a ja zr daj mi ho okamzite to co robis, si zdravy, on pokracoval, vkuse si vsetko prezeral a nechcel mi ho dat, povedal,ze mineveri aze neznasa ked mu klamem, bol uplne vamolubala som saho,a tak som si svoj mpbil chcelazobrat ja nasilu a ako som mu ho chcela vytrhnut z ruky,tak ma plesol po ruke!!!! Ze nechaj maanechaj mi to, musim to precitat, plesol ma po ruke az to pleslo!!!! A stipalo..ako decku ked plesnete!!! Co je toto??? Za spravanie?????.bol ako sialeby, prevtelilsa donho nejaky demon,alebo covzdy so mnou pekne jedna, je velmi nezny ku mne atak...a som v soku, fyzicky maodstrcil!! Sla som s placom do izby lahla na postel a plakala,on priskocil kumne a drsne ma drzal za ruky na posteli, prilahol ma,a ja ze ma ide bit,!!!!a povedal,a som co robis, preboha,bojim sa, aon,zenneboj sa, iba ta drzim za ruky aby si sa nehybalavenuj mi pozornost, nerob to viac a ukazovakom mi dobol do spanku, rozumies?nerob to viac, neznasam to zapis si to do hlavy, a odisiel ,ked sa potomukludnil, povedala som mu,ze co to ma znamenat,ze sa ho bojim! A on,ze si maprovokovala, ale prepac mi, no neublizil som ti,nikdy by som ti neublizil. Ja nerozumiem, no toto spravanie mi prislo velmi hrube!!! Potom sa samozrejme stokrat ospravedlnoval, ale bolo to strasne pre mna,zazili ste to aj vy,? Bol uplne mimo seba, mimo kontroly...
Partnerove vybuchy zlosti a ziarlivosti - incident, co robit
znechutenairena: sama si si dala odpoveď. Amok je plesnutie do ruky. Jeho to však hneď neprešlo a neprecitol, ale pokračoval aj v spálni. A kebyže ho podvedieš, tak má právo Ťa zabiť?
tak bud je téma FAKE !!!! alebo je dievčina psychicky chorá! a robí jej dobre ked je ten psychopat na nu agresivny !
preco mu chces dat este sancu, co s nim este chces zazit?
Toto je obmedzovanie osobnej slobody..rýchlo od takéhoto chlapa utekaj.predstav si že by si ho mala ako muža a toto by robil tvojim deťom.kým môžeš sa zbaľ a od neho uteč.ma dobre prepnuté v hlave.sociopat a tyran.
Amok neamok...afekt neafekt...teraz si dovolil v navale stratenia zmyslov placnut ma po ruke dost silno, a co bude v manzelstve?co ma zbije alebo co? Vkuse sleduje, spicluje kolo mna,ziarli uz aj na psa, mam toho vazne dost, akosi....este mu dan sancu, kajal saze konal v afekte, lebo si myslel,ze ho podvadzam, ale celkovo ,mam obavy',ci netrpi nejakymi psych.vaznymi problemami ... .lebo toto tiez svedci o niecom...a potom to vtej spalni..dosiel za mnou ja lezim na chrbate, ruky kolo tela volne polozeme a on pribehol este v amoku lahol ku mne chytil mi silno ruku to bolo gesto,aby som ho vnimala a koncentrovala sa nan,to som pochopila aaby som sa nemetala, a hpvoril dost prisne prenikavo a stale mal ten vymeteny vyraz na tvari, a vravel, dobre ma pocuvaj, to bolp naposledy, okamzite si tych chlapov vymaz, ja to neznesiem, a ja ze pusti mi tu ruku, zabudla som si ich vymazar,to ho este viac rozzurilo, tak ukazovak mi prilozil do spanku a povedal,jasne jednym uchom dnu druhym von a poloz ukazovak na druhy spanok, a ja som iba stale opakovala, co robis, pusti ma, si zdravy,? On nerozculuj ma,apocuvaj, okamzite si ich vymaz a dobal mierbe do spanku par sekund, a potom ma prilahol,dal sa tak blizko mojej tvare ako sa to len da,adorazne opakoval,tie iste poziadavky, a ja,zeco to robis??a on co sabojis,iba ta drzim za ruku keby som ta chcel zabit, uz by somtaboltak neprehanaj a nerob sceny....a potom sa ukludnil,ale fuj, vystrasil ma
.
.scena ako z nejakej dramy...
keď pľasol po ruke konal v afekte. Ale potom Ťa ešte v spálni ďobol do hlavy? Psychopat!
Ja by som miesto vypisovania sem sa s nim rozisla, ziarlivci su nevhodni do vztahu.
Kontroluje, sleduje, obmedzuje, vypocúva...
Stracas s nim cas, aj tak sa raz rozidete.
Netrpi nahodou aj inymi psychickymi poruchami?
Treba jednať na rovinu a nedávať dôvod .Každopádne prehnané reakcie tiež svedčia o ....
!!!!! bud mu povedz že zájde za psychologom a bude to riešiť a samozrejme ty pojdeš s nim aby si videla ako vchadza do ambulacie,.. alebo mu povedz ze vztahu je koniec!!! tu je uplne zbytocne aby si tu na fore vypisovala romány a omáčky okolo toho...!
Swistica, jedno s druhym.... v manzelstve to budu bitky a tyracka