Partnerove vybuchy zlosti a ziarlivosti - incident, co robit

Príspevok v téme: Partnerove vybuchy zlosti a ziarlivosti - incident, co robit
ZnechutenaIrena

Volam sa irca, mam 25 rokov amam priatel 4 mesiace, uz od zac.je ziarlivy,ziarli na vsetko najma ked si pisem na fb s niekym, ale to len tak onicom pisem s kamosmi...vystrihal ma ze nech to nerobim,ale kuna sak mozem robit hadam co chcem.
Tak videl vceraze nejake spravy ze pisem iba kamosovi, vytrhol mi mobil z ruky nasilu,azacal vsetko citat, a ja zr daj mi ho okamzite to co robis, si zdravy, on pokracoval, vkuse si vsetko prezeral a nechcel mi ho dat, povedal,ze mineveri aze neznasa ked mu klamem, bol uplne vamolubala som saho,a tak som si svoj mpbil chcelazobrat ja nasilu a ako som mu ho chcela vytrhnut z ruky,tak ma plesol po ruke!!!! Ze nechaj maanechaj mi to, musim to precitat, plesol ma po ruke az to pleslo!!!! A stipalo..ako decku ked plesnete!!! Co je toto??? Za spravanie?????.bol ako sialeby, prevtelilsa donho nejaky demon,alebo covzdy so mnou pekne jedna, je velmi nezny ku mne atak...a som v soku, fyzicky maodstrcil!! Sla som s placom do izby lahla na postel a plakala,on priskocil kumne a drsne ma drzal za ruky na posteli, prilahol ma,a ja ze ma ide bit,!!!!a povedal,a som co robis, preboha,bojim sa, aon,zenneboj sa, iba ta drzim za ruky aby si sa nehybalavenuj mi pozornost, nerob to viac a ukazovakom mi dobol do spanku, rozumies?nerob to viac, neznasam to zapis si to do hlavy, a odisiel ,ked sa potomukludnil, povedala som mu,ze co to ma znamenat,ze sa ho bojim! A on,ze si maprovokovala, ale prepac mi, no neublizil som ti,nikdy by som ti neublizil. Ja nerozumiem, no toto spravanie mi prislo velmi hrube!!! Potom sa samozrejme stokrat ospravedlnoval, ale bolo to strasne pre mna,zazili ste to aj vy,? Bol uplne mimo seba, mimo kontroly...

Defcon

Taketo veci sa postupom casu zasadne a vzdy zhorsuju. Ak si toto dovolil teraz, tak v manzelstve budes mat peklo. Okamzite od neho prec !

pravatvar

Toto je presne pripad toho, ze reci sa vravia, no ciny hovoria same za seba. Kolkym ziarlivcom zalezalo na zenach, ktore oni sami podvazdali a vo finale zavrazdili a kolki z nich ich milovali az za hrob? VSETCI DO JEDNEHO.

ZnechutenaIrena

Tak mne toto spravanieakoze nedojde ok,jasne,ze mamipulator to som pochopila, v klude som mu potom vyavetlila,ze toto robit nemoze anech nepouziva ruky voci mne, ked je nasr....ty...
A ze sa spraval hrubo velmi a povedal,ze ma miluje,ale ze hrozne ziarli,ze ho asi demon musel posadnut na chvilku, ze sa tomu nedokazal vzpriecit
Strasne, som sokovana tym incidentom...
To vytrhnutie mbilumozni by son este zvladla,ale to plasknutiepo rukach,to co bolo????? To bolo tak agresivme!

swistica

Z toho, ako si to vykreslila, to veru nevyzera dobre. Podla ma odist od neho a pri dalsom vztahu si dopriat viac casu na spoznavanie.

ahjajjaj

ste spolu 4 mesiace a to už spolu bývate?
Zo začiatku bol aj môj manžel veľmi žiarlivý a robil mi scény, ale potom to prestalo.
Sú však páry, kde to neprestane. Tu bol akoby posadnutý... tak Ty sa rozhodni, čo k nemu cítiš a či mu dáš ešte pár mesiacov šancu, alebo radšej odídeš.

Xxl38

Zacne to fackami skonci skrtenim a nakoniec budes v krimi ako ta zastrelil lebo si si pisala so spoluziakom.Muzi si k zenam hrozne dovoluju zeny si to nechaju skoda reci
Zeny .maju take submisivne postoje ze si aj drevo nechaju na sebe pilit .No ja by som s nim ani minutu nebola
.Mne raz dal facku jeden sopliak o 15 rokov mladsi odo mna a mne to bolo smiesne som sa zacala rehotat a on sa akoze vazne tvaril a robil pri tom bubu.Potom ho hisak presiel a uz nefackoval.Neviem kde to videl

enriko

rozíd sa s ním je to manipulátor, psychopat,..lebo ak sa s nim nerozideš tak potom to niečo vypoveda aj o tebe - že to tiež v hlave v poriadku nemáš...