Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie na penise

Príspevok v téme: Svrbenie na penise
Andrej9000

Zdravím,
Pred 6 dňami som bol na párty a zoznámil sa s jednou babou, ešte v tú noc sme mali sex. Sex bol s kondómom avšak na konci mi dala kondom dole a dokončila ma orálne. Posledné dva dni pociťujem nejaké pálenie na penise (nieje to vôbec silne, úplne jemne) ale dosť ma to vystrašilo. Chcel by som absolvovať nejaké vyšetrenia, či som sa nemohol niečom nakaziť (konfrontoval som aj tu dámu a ona mi povedala že je na 100% zdravá) avšak posledné dni si študujem o pohlavných chorobách no všade som sa dočítal niečo iné a preto neviem, kedy a akého lekára by som mal navštíviť, alebo si spraviť nejaký test z lekárne?

Erik Gross

Na pokec.sk je možné si vytvoriť anonymný účet (čím človek získať e-mail plus četovací priestor). Takýto kontakt je oveľa efektívnejší, ako si tu vymieňať po jednej verejnej správe denne. Ja to asi ani sám neviem a nemám na to čas, potrebujem dynamiku.

Erik Gross

Dobrý deň, mal by som ešte viacero otázok, tak ak máte možnosť anonymného on-line chatu, je tu na mňa kontakt. Pekný deň.

Andrej9000

Dobrý deň,
Viditeľne prejavy nemám vôbec žiadne, len to svrbenie resp. take úplne jemné pálenie. Niekedy cez deň to vôbec ani necítim, ale potom to si to nejako uvedomím a cítim to. Je to už 7 dni takze preto mi to príde divne. Keby mala v ten deň orálny sex s niekym iným čo by to znamenalo?

Erik Gross

Pozdravujem. Pravdepodobne, pokiaľ ste napísali pravdu, ide o alergiu na kondóm alebo nejakú prísadu v ňom. Ide len o svrbenie alebo máte aj nejaké viditeľné prejavy?
Nepredpokladám, že by mala v ústach napr. kvasinkovú infekciu a tiež budeme predpokladať, že to neurobila niekomu ústami krátko pred Vami, prípadne v ten deň, koho možno tiež dobre nepoznala.