Treti rozchod za tri roky vztahu

Príspevok v téme: Treti rozchod za tri roky vztahu
Mino85

Dobrý deň,
Priateľka sa so mnou rozišla treti krát. Nebyvali sme spolu v jednej domácnosti. Ja som bol z TT(34r) ona z LC(30r). Prvy krát to bolo pred dvoma rokmi ked umrel jej bývalý priatel a bola z toho hotová.. Vtedy som prišiel za ňou a vyhodila ma že nemám čo chodiť,ze nemám úctu. Po dvoch mesiacoch sme to dali dokopy a bolo vsetko v poriadku. Pred rokom to som mnou znovu ukončila po 6 mesiacoch čo som ju nemohol vidieť kvoli jej zdravotným problemom..Pisali sme si aj volali no vzdy mi povedala že ked sa bude na to cítiť tak sa staneme. Ukázalo sa ze ma 6 mesiacov podvádzala a povedala mi to až po tej dobe. Na vine som bol ja..nejake tie výhovorky co som v minulosti povedal,ze ma prestala ľúbit...Po dvoch mesiacoch co sme ešte nejake sms prehodili mi nepísala že urobila chybu..ze sa s nim rozišla a ze zisitila že ma ľúbi ze patríme k sebe. Ja som jej odpustil..dva mesiace bolo vsetko pekné ..láska a tak..kym mi neoznámila že má otca v nemocnici chorého od vtedy ju nas vztah nezaujímal ani ja.nechela ma vidieť...sama mi to povedala že najdôležitejši je jej otec. Ja som sa jej snažil dať oporu, že všetko bude v poriadku..ale ju nic nezaujímalo. Ked ho previezli do BB mala tam bývať v hoteli..nechcela mi povedať kde..už som mal toho dosť ale drzal som sa..naša konverzácia bola len o jej otcovi a ked som sa opytal na nas,ze mi chyba tak ju to nezáujimalo ze ona ma iné starosti. Po mesiaci som isiel za jej mamou,nechal som jej listok v schránke ci by mohla zavolať. Nezavolala mi..O par týždňov som mal cestu okolo BB a chcel som sa s ňou stretnut..nechcela,ze je pri otcovi. V nemocnici mi povedali že jej otec tam nie je a nikdy nebol...podla mena ako sa vola...som si to overil viac krat..Na druhy den idem domov ale niečo ma tahalo do LC..Tam ju zbadam náhodne a rychlo ma rozlostene odprevadila domov . Mala byť v BB..ale ze vraj cestovala vecer domov. Povedal som jej ze som sa len informoval o jej otcovi...ze ona to tak zariadila aby nedávali info o ňom..len ja viem že v systéme nie je evidovaný. O par dni sa dozvedela po mesiaci že som bol u jej mami..a tým to so mnou ukončila..Dovod...pokazil som si to sam,že som otravoval jej mamu a ze som sebec ked som riesil naš vzťah ked ona mala iné problémy..Teraz neviem kde sa stala chyba, myslim že si to všetko vymyslela...všetko je to čudne..ako keby bola všetko moja vina.

Mino85

Nebojujem, nepíšem....aj keď city sú... Ale neviem to dať z hlavy. Inak ešte tesne po tom tom ako to so mnou skončila tak mi jej nevlastná sestra napísala že je vydatá už mesiac ...ona reagovala že to bolo len tak, že nemám jej sestru riešiť.

nadka38

Hovori sa, ze tri krat a dost, nie nahodou?... Byt tebou to s nou uz na dobro ukoncim!... Co budete takto stale fungovat?... Ze ona sa s tebou bude kazdu chvilu rozchadzat?... Ved to nie je normalne!...

Gaspura

Už by som to asi neriešila, evidentne dievča nevie čo chce tak nech si nájde takého čo jej to bude tolerovať takéto výkyvy. Nájdi inú

Salamistka

Mino prosim ta, vzchop sa! To sa neda ani citat, citas si po sebe co pises??? Ja som sa zastavila uz hned pri zaciatku ako si napisal, ze ta podvadzala a viac som ani nepotrebovala a mala som jasno. Teda precitala som aj dalej, aj dalsie prispevky, ze nech sa zorientujem. Ale preboha...

Ja by som nedokazala prekusnut vo vztahu podvadzanie, ak by to bolo co i len raz, u mna by nastal definitivny rozchod a koniec v momente. Nastastie sa mi to nikdy nestalo ale toto ja nedokazem pochopit ako to vedia ludia tolerovat. Preco sa nechavas tak ponizovat??? Preboha ved si 34 rocny dospely chlap a mal by si mat uz rozum a svoju hrdost!!! Naco ti je toto dobre? Takato zenska a este sa kvoli nej trapit? Mal by si byt naopak rad, ze sa jej mozes zbavit, ser na nu a zvysoka, ved to vobec nedava zmysel toto co robis. Spamataj sa.

Mino85

A co si myslite to že som nechal odkaz u jej mami aby mi zavolala keď priatelka ma odmietala vidiet a nejako komunikovať. Jej mama mi nezavolala pritom sme sa poznali osobne.

Mino85

Ano,boli sme spolu kazdy víkend skoro a potom začala aj ku mne chodiť na týždeň ...mala sa presťahovať..plany boli..ale vzdy do togo niečo prišlo z jej strany ,nejaka udalosť životná ked ma odmietala vidieť a na zaklade nej inicializovala rozchod neskôr..