čaute, je to už 6 rokov čo sme sa rozišli s jednou babou, ona bola moja prva a ja jej prvy, chodili sme ešte na len na zakladku a trvalo to asi len rok, ale bolo to najkrajšie obdobie. sex nebol no aj tak som sa na nu silno naviazal... mal som od vtedy ďalšie partnerky aj sex no stale ma to myslou vrati k nej, ona je šťastne zadana no nekomunikujeme a nevideli sme sa už možno aj nejake 4 roky, nebyvam už ani v tom meste takže ju nemam ani kde stretnúť, no v poslednom obdobi ju mam často v hlave... stale mam pocit že už nikdy nebudem šťastny, jedine s ňou, že sa stane zazrak...
6 rokov od rozchodu, stale na ňu myslim
emma5: presne ako píšeš, nemám o nej žiadnu vedomosť no kladiem si otázky aké by to bolo, spomínam, rád počúvam hudbu ktorú som počúval keď sme boli spolu a pri tom si vytváram tie melancholické obrazy s ňou, je to utapajúce a zároveň ma to z nejakého dôvodu upokojuje.. a pri tom to už vôbec nemusí byť ten človek ktorého som ľúbil...
ďakujem všetkým, súhlasím s každým jedným komentárom.
ahoj autor :) nieco presne podobne zažívam aj ja ku môjmu bývalému- nebol moj prvy ale z nejakeho zvláštneho dôvodu stále naňho niekedy myslím, aké by to bolo keby...po ňom som mala priateľa ale nebolo to ono, nebolo to ako s ním...cítila som menej lásky než pri ňom...je to ťažká situácia, sama neviem ako sa z toho vymotat, jedine čo mi ako tak pomáhalo bolo že žijem iba so spomienky naňho a pritom odvtedy ubehlo zopár rokov a určite sa odvtedy zmenil- fyzicky aj mentalne, už to nie je ten muž do ktorého som bola zaľúbena vtedy, navyše keď sa nedávno ozenil....vieš si predstaviť ako to vie raniť... v tvojom prípade si vieš predstaviť že by ste boli spolu? vieš o nej nieco? možno sa tiez od vtedy veľa veci pomenilo, je nejaká šanca sa s ňou porozprávať? chcel by si s ňou nieco mat ešte?
To je ako namet pre knihy Radky Trestikovej :-)
Kazdopadne, za tie roky sa zmenila ona a aj ty. Ty sa upinas na nejaku predstavu, ktora vlastne ani vobec neexistuje.
Tak zalubit sa neda len tak. Neviem co ti poradit. Dat tomu cas a mozno sa nejaka objavi. Ved pises, ze ona je spokojna vo vztahu, tak jej sa to podarilo. Hoci nikdy nevies, co komu ide v hlave a ci je naozaj taka spokojna. Mozno je predsa len ta prava a raz spolu budete, mozno nie. Ale nemozes cely zivot na nieco cakat. Mal by si sa venovat svojim zaujmom, skole ak este studujes alebo praci... Ved si mlady, mas okolo 20, tak mas este cas na rodinu a take veci, nejak sa to vykrystalizuje casom.
..mal by si to hodit za hlavu a posunut sa v zivote dalej.
skôr som tým chcel povedať, že som sa dokázal zaľúbiť len raz, ubehla už dlhá doba a bolo obdobie kedy som s tým bol v pohode, prakticky aj teraz, len ako spomínam nejak sa myslou vraciam do toho keď sme boli spolu a pripomínam si ten druh šťastia ktorý som od vtedy nemal.
Tak otazka znie, kvoli comu ste sa rozisli? Nieco ste si spravili alebo len isiel kazdy inde na skolu? Ale musis uznat, ze to nie je fer voci tym dalsim priatelkam. Ked ta to tak ku nej tahalo, tak si mal spravit vsetko preto, aby ste to obnovili a nie si zacat s novou. Alebo ona ta nechala?
Fuj si handra a nie chlap.
xoxi: chvíľkami som s nimi určite bol šťastný, no nejak je vo mne zakorenené že bez nej len prežívam... zo všetkých priateliek ktoré som mal, keby s nejakou som a príde ona že sa chce vrátiť, tak by som neváhal ani sekundu...