6 rokov od rozchodu, stale na ňu myslim

Príspevok v téme: 6 rokov od rozchodu, stale na ňu myslim
nehehehe

čaute, je to už 6 rokov čo sme sa rozišli s jednou babou, ona bola moja prva a ja jej prvy, chodili sme ešte na len na zakladku a trvalo to asi len rok, ale bolo to najkrajšie obdobie. sex nebol no aj tak som sa na nu silno naviazal... mal som od vtedy ďalšie partnerky aj sex no stale ma to myslou vrati k nej, ona je šťastne zadana no nekomunikujeme a nevideli sme sa už možno aj nejake 4 roky, nebyvam už ani v tom meste takže ju nemam ani kde stretnúť, no v poslednom obdobi ju mam často v hlave... stale mam pocit že už nikdy nebudem šťastny, jedine s ňou, že sa stane zazrak...

xoxi

Presne, chudery tie dalsie baby. Vyzera to, ze to bude nejaka mrcha. Jasne, ze ta mata, ked je taky kus. Asi si je toho vedoma a dobre tebou manipuluje. Kolko dobrych chalanov znicila taka mrcha a potom trpia dobre dievcata, lebo na mrchu nevidia zabudnut. Urcite najdes plno lepsich zien ako ona. Za vela asi nestoji, okrem vyzoru. Pises, ze kratko bola s jednym, potom ste sa stretli, potom si hned nasla dalsieho. Myslim si, ze ta mata, ze si s nou nemal sex. Keby si ju pretiahol, tak by ti uz davno bola jedno. Teraz vies, ze je s inymi ale tebe nedala. To je cele. Podla mna, keby ste raz skoncili spolu v posteli, tak by ta to preslo, precitol by si. Nie je o nic lepsia ci ina ako tie ostatne. Skor horsia, lebo sa s tebou ocividne zahravala. Hlavne to stretnutie medzi jej vztahmi, ocividne si jej kamarat vo friendzone, ked nie je iny, aj ty si jej dobry, ale na sex si vybera inych.

nikohonehladaj

Ty si hlavne pochybyl v tom, ze si si zacinal s inymi babami predtym, nez si vztah s byvalkou v sebe vnutorne vyriesiel a navzdy to v sebe pochoval. Nevadi, nabuduce budes mudrejsi, snad, ked uz vies, ze sam pred sebou neutecies.

nehehehe

kamarát by som s ňou nevedel byť, preto aj nie sme v kontakte... popravde keď som sa dozvedel že sú spolu (s aktuálnym priatelom) myslel som že len vyskúša niečo iné a bude sa chcieť vrátiť... pretože ešte pred týmto mala jedneho a s tým bola len krátko a potom sa rozišli a boli sme aj von aj sme kecali ale potom sme sa už k sebe nejak nedostali. a potom o par mesiacov s týmto a dnes si uvedomujem aká dlhá doba už prešla... keď sme boli spolu tak som si nevedel predstaviť že spolu nebudeme, že bude s niekym iným... je taká jedinečná, má v sebe niečo čomu neviem oporovať, nie že by ma fyzicky nepriťahovala, je to veľmi krásna baba ale viem že v nej nevidím to.

mirec411

chlape, teba zastihli spomienky na "prvú lásku" a trocha sentimentu. Predstavy AKÉ by to bolo, keby..., tie sú v hlavách toľkých ľudí, že si to nevieš ani predstaviť. Niektorí ostanú pri peknej predstave, iní sa pokúsia zistiť, aké to bude aj reálne. Jedni sa pritom sklamú, iní za cenu zvedavosti podvedú aj toho, koho majú. ---- Ty nemáš nikoho. Tak čo ti bráni zistiť kde je, ...a ak je sama, tak sa jej pripomenúť? Potrebuješ postrčenie od nás? :) --- Len ma napadlo, či sa k nej tvoje myšlienky nevrátili LEN preto, že si momentálne sám a že si myslíš, že s ňou by bolo nadviazanie vzťahu oveľa jednoduchšie, ako s iným - novým dievčaťom. ------ Nech je to akokoľvek, spomienky na prvú lásku ostanú. Dokonca aj ženatým a všetkým snílkom, ktorým tú ideálnu predstavu nepokazila reálna skúsenosť "žiť s ňou" a prísť na to, že človek z prvej lásky je ako každý iný - že nemusí byť ideálny, ale celkom reálny. A počítať s realitou je celkom rozumné. ----- Chceš to skúsiť? Prečo nie...? Nájdi ju - a uvidíš... Ja dodnes milujem svoju učiteľku z prvej triedy ZŠ.

T5

Tu darmo pomôzu rady typu "musíš sa pohnúť ďalej a žiť vlastný život" Keď je to už 6 rokov a tebe to v podstate stále komplikuje život napriek tomu ze rad na ňu myslíš. Možno máš s nou ešte niečo nedoriesene a preto tvoja myseľ k nej často zavíta. Nič nedáš za to ak sa s ňou znova skontaktujes. Myslím si ze bez tohto kroku sa ďalej ani neposunies. Možno iba v tom prípade ze by si stretol ženu ktorá by bola omnoho lepšia ako ta na ktorú myslíš.

Mariettta

Skus ju kontaktovat s tym ze by si s nou rad obnovil kamaratstvo. Nehovor jej nic o tom ze na nu furt myslis, asi k nej nieco stale citis a pod. Tvar sa ako kamarat. Povedz jej trebars ze ste si vtedy celkom dobre rozumeli a z toho dovodu by si s nou rad obnovil kamaratstvo. Ak bude suhlasit tak budes mat moznost ju viac spoznat - teraz lebo za tie roky sa pravdepodobne zmenila. Zrejme si si ju moc zidealizoval a je pravdepodobne ze z toho vytriezvies. A ak zistis ze je furt taka uzasna mozes o nu neskor trocha zabojovat a mozno sa zas date dokopy. Pises sice ze je stastne zadana ale tiez ze s nou nie si vobec v kontakte 4 roky tak nemozes vediet ci je v tom vztahu naozaj stastna, to zistis az ked sa stanes jej kamaratom. 6 rokov na nu myslis a nie si schopny mat kvoli tomu iny vztah, to je dlha doba, preto by som necakala ze to teraz prejde samo ale riesila to prave takto.