6 rokov od rozchodu, stale na ňu myslim

Príspevok v téme: 6 rokov od rozchodu, stale na ňu myslim
nehehehe

čaute, je to už 6 rokov čo sme sa rozišli s jednou babou, ona bola moja prva a ja jej prvy, chodili sme ešte na len na zakladku a trvalo to asi len rok, ale bolo to najkrajšie obdobie. sex nebol no aj tak som sa na nu silno naviazal... mal som od vtedy ďalšie partnerky aj sex no stale ma to myslou vrati k nej, ona je šťastne zadana no nekomunikujeme a nevideli sme sa už možno aj nejake 4 roky, nebyvam už ani v tom meste takže ju nemam ani kde stretnúť, no v poslednom obdobi ju mam často v hlave... stale mam pocit že už nikdy nebudem šťastny, jedine s ňou, že sa stane zazrak...

xoxi

Tak v tomto ti hned mozem dat priklad, neviem, ci pozitivny. Moja pribuzna, chodila s typkom, rozisli sa a po 8 rokoch sa dali zas dokopy, sice oni su specialna kategoria. Uz su spolu nejaky ten piatok a napodiv stastni. Mal na nu zly vplyv, ale teraz mam pocit, ze je to u nich relativne dobre. Takze tam naozaj stara laska nehrdzavie. Ale to sa bavime o inej vekovej kategorii, kazdy ma svoje deti, plno problemov a tak. Bolo by mi to jedno, keby sme ju netahali viackrat z problemov a ked som zistila, ze zas je s nim... Ale asi su stastni, tak mozno je to tak dobre, ktovie. Vztahy su najnelogickejsie veci co poznam.

nehehehe

samozrejme nemyslel som to tak že mal byť ten sex vtedy (keď sme boli na základke) ale keby sme spolu dlhšie alebo sa k sebe vrátime... aj som v tom dlho žil, že to neni uplny koniec a asi v to doteraz bohužial dufam... čo sa tyka tych partneriek, nebolo to tak že som chcel klin klinom vybiť, proste už bolo obdobie kedy som s tým bol v pohode a myslel si že moje city k nej ochladli, čiže prebehla aj určita laska s nimi, no vždy mi tak nejak moje podvedomie hovorilo že ona.. ako som nižšie písal, je to ten človek s ktorým by som sex ani nemusel mať, vačšiu cenu pre mňa mali jej objatia a pozornosť... a týmto celým príspevkom by som chcel vedieť, či niekto zažil niečo podobné, že s niekym chvíľu bol a potom vačšiu časť života nebol a vrátili sa k sebe

xoxi

Nikomu tu nehrabe so sexom v 14. Rozoberame autorovu situaciu. Ked uvazime ze boli skolaci, tak beriem spat moj predposledny prispevok. Ak ale islo o starsich ludi, tak potom to platit moze. Aj tak mam pocit, ze autor ma viac rokov, nedava to inak logiku. Ok, kazdy je iny, ja ale vychadzam zo svojich skusenosti. Ja si na lasky okolo 14 ani nespomeniem, len vramci nejakej usmevnej prihody. To som bola naozaj decko a aj detsky to prezivala. Lasky po 20, to uz je o inom, tam sa nezabudnutelny ex uz lahsie najde.
Mozno som na nu "bola zla", mozno nie je mrcha, ale pride mi ako zena, ktora si vzdy niekoho nechava v zalohe. A mozno to je cele inak a je v tom nevinne, ktovie ako by sa ku tomu vyjadrila ona. Ale presne to si myslim, ze ta mata to, ze ste spolu vlastne realne neboli, se vsim sudy, cize stale to je pre teba nedokonceny projekt. Ine by bolo, keby to bola len platonicka laska, ale ak to bol taky dlhsi vztah a nebol tam sex, tak prave to ti neda pokoja, mozno cisto z muzskej jesitnosti, ktovie. Ved si povedz uprimne, mal si potom priatelky, mal si s nimi sex aj vsetko, tak co ta teda laka na tej starej laske? To, ze s nou si ho nemal, lebo inak si mal s nou vsetko co s tymi ostatnymi (blizkost, dovera, porozumenie vramci vztahu...) a len to ju odlisuje od tych dalsich. Stale tam vidim nejake protichodne veci a neviem si vytvorit jednoznacny nazor. Alebo teda este to je vo veci, ze do nej si bol zamilovany a do tych dalsich nie, tak ale potom si nemal ist s nimi do vztahu, lebo takto ublizujes dalsim ludom. Treba byt radsej sam ako s niekym len tak a potom sa ti mozno podari aj znovu zamilovat, nesuhlasim s tym otrepanym klin sa klinom vybija. Ako vidis, skodi to vsetkym zucastnenym, tebe a aj tym dalsim priatelkam. Ja by som teda nechcela chlapa, ktory riesi byvalu a to zena vyciti.

BJ 2

Vam uz z toho sexu v 14tich tusim hrabe nacisto . V 14tich mat sex je priskoro, kedze z kazdeho sexu hrozi s malou sancou tehotenstvo. Premyslas zvratenym sposobom.

nehehehe

xoxi: hmm zaujímavý názor, z tohto uhla som sa na to ešte nepozeral... mrcha určite nie je a nie je ani bitch, ale s tým že ma môže mátať to že sme nemali sex súhlasím, no bolo to aj tým že ona mala 14 ja 15. no ale možno máš pravdu že keby bol sex tak by ma to tak asi nemrzelo, kto vie, možno to je tá nedoriešená vec prečo sa k nej vraciam...

xoxi

Este mi napadlo, uplne si viem predstavit, ze sa ti ozvala, len ked nieco potrebovala, proste bitch. Hoci pises, ze ste mali rok vztah, tak mozno si nebol len kamarat pre nu, ktovie. A zas vas vek vela vysvetluje, tazko takto sudit. Nechala som sa uniest, lebo neznasam take typy zien, co takto robia s chlapmi. Ale ked si predstavim, ze sa to odohravalo na zakladke, tak ze neprislo k sexu je normalne a neda sa z toho usudzovat, ze sa s tebou zahravala. Proste casom zistila, ze to nie je ono a nasla potom ineho/inych. V tom veku sa cloveku este len vyvija osobnost aj vsetko, tak asi prisla inde ako ty.