Dobrý deň,
rada by som sa poradila.S priateľom sme sa rozisli po 2 rokoch. Veľa som sa vo vzťahu prisposobovala jeho potrebám až som zabudla na svoje potreby a záujmu. Dá sa povedať, že sme spolu trávili každú voľnú chvíľku, až som nemala čas na seba a moje zaľúbi.
Dva týždne sme boli od seba, ja pevne rozhodnutá, on zdrvený. začal o mna bojovať a ja som povolila pretože mi sľúbil že mi dá viac voľnosti. ale teraz váham. sme spolu krátko zopár dni ale som odstahovana takze ani neviem kde teraz bývam. tak ako sme sa k sebe vrátili, tak má to zase začalo ťahať preč. ja mu nechcem ublížiť. ale tiež neviem ci ním chcem prežiť život. prosto som strašne zamotaná v tom a akosi už teraz predpokladám že sa nic nezmení a aj tak sa o 2 mesiace rozídeme. vseci známi mo hovoria,že to nemá význam. som z toho taká zdrvený vôbec nemám pocit radosti že sa to znovu pokúšame dať dokopy..má alebo mal niekto podobnú situáciu?
Navrat k ex
Podľa mňa to nemá význam. Mne by to liezlo na nervy také správanie z jeho strany. Ak by to bol pre teba "ten pravý", ak by si ho ľúbila, tak by ti chýbal ak by si nebola s ním a proste by si chcela byť s ním, ale ty vôbec nemáš problém sa odpútať, takže je to nezmysel pokračovať v takom vzťahu len preto, že on na teba tlačí a z nejakej ľútosti voči nemu....
Ked ste boli predtym vo vztahu hovorila si mu ze co chces a on to nerespektoval alebo ani nevedel ze si nespokojna? Mam pocit ze ho uz aj tak nelubis a keby sa snazil akokolvek uz mu to nepomoze. Musis si sama zvazit ci ho chces alebo ti je bez neho lepsie.
Ďakujem za trefne názory. Dnes som ostala spat u našich však ideme na to pomaly. dohodli sme sa tak cez deň. a teraz mi opäť robil nátlak že čakal že prídem večer a ja jemu že však sme sa dohodli že budem u našich veď ideme na to pomaly. ako takú scénu spravil že vôbec mi to nepridalo k pokojnému premýšľanie. teda ale poriadne má to vytočilo. ako naozaj neviem co si o tom mám myslieť. snaží sa rozprávať sa somnou komunikovať a všetky tieto veci ale dnes to bolo zase fiasko a ja zase cítim tlak od neho.sice potom sa ospravedlnil a poprial mi dobrú noc ale na co to bolo dobre? mam taký pocit že je na mne citovo závislý a toto sa nezmení stále mi bude robiť takéto tlaky. snažím sa aby sme zase nevklzli do toho co bolo pred tým. ale je to riadny boj teda. som na pochybách ci toto bude fungovať
Nesmel by sklznut opat do svojho stareho, zauzivaneho kvoli ktoremu to nefungovalo, resp.davat si na to pozor. Zacat komunikovat, snazit sa na oboch stranach a mysliet na to, ze chcete byt spolu, resp.neviete byt bez seba, ak nechce, aby ta obtrtkaval niekto iny.
Radšej by som šla od neho, načo trpieť zbytočne??
mas slobodnu volu, je to len na tebe. ked sa ti s nim nepaci, tak s nim nebud, on sa s tym zmieri.