Navrat k ex

Príspevok v téme: Navrat k ex
Navratkex

Dobrý deň,
rada by som sa poradila.S priateľom sme sa rozisli po 2 rokoch. Veľa som sa vo vzťahu prisposobovala jeho potrebám až som zabudla na svoje potreby a záujmu. Dá sa povedať, že sme spolu trávili každú voľnú chvíľku, až som nemala čas na seba a moje zaľúbi.
Dva týždne sme boli od seba, ja pevne rozhodnutá, on zdrvený. začal o mna bojovať a ja som povolila pretože mi sľúbil že mi dá viac voľnosti. ale teraz váham. sme spolu krátko zopár dni ale som odstahovana takze ani neviem kde teraz bývam. tak ako sme sa k sebe vrátili, tak má to zase začalo ťahať preč. ja mu nechcem ublížiť. ale tiež neviem ci ním chcem prežiť život. prosto som strašne zamotaná v tom a akosi už teraz predpokladám že sa nic nezmení a aj tak sa o 2 mesiace rozídeme. vseci známi mo hovoria,že to nemá význam. som z toho taká zdrvený vôbec nemám pocit radosti že sa to znovu pokúšame dať dokopy..má alebo mal niekto podobnú situáciu?

gffft

chalan si musi uvedomit, ze keby chces ho aj tak podvedies a neurobí s tym absolutne nic ... tymto pristupom ta len straca(ak uz nestratil)

ak chces skus mu dať sancu a normalne mu len oznám keď pôjdeš a ak zacne robit sceny mu to vysvetli ako to je (to čo som napisal hore) a ak sa nevie správať a chce ta dusit ze to mozete rovno ukoncit ... aj keď osobne si myslim ze sa nezmení, aj ja som dostal xy sanci a stale som bol taky :) az poriadne zlomenie srdca ma prebralo do reality ktorá bije

Navratkex

Ja som sa vždy snažila každý problém ale jeho postoj ked sme niečo mali riešiť bola z jeho strany ignorancia, pozeranie do telefónu a hrubé správanie napr. ,,daj mi pokoj, nechaj má,, . a ja som pri ňom plakala a prosila ho nech to somnou rieši. teraz sa somnou rozpráva konečne po dvoch rokoch ale stále cítim nátlak a nie voľnosť

Navratkex

Mariettta áno presne to som si uvedomila a aj priateľ. Treba o všetkom komunikovať už to vieme. A presne podľa neho bolo všetko v poriadku a ja som to len v sebe dusila. uz sme si to vyrozprávali a povedali sme si že ideme ešte raz a pomaly a vcera mi zase urobil cirkus. načo to bolo dobre iba všetko pokazil. neviem cítim sa niekedy pri ňom ako väzeň ktorý sa musí pýtať keď niekam ide

Mariettta

Bola chyba ze ste o problemoch nikdy nehovorili, ty si sa citila frustrovana, narastalo v tebe napatie, on mal pocit ze je vsetko v poriadku a tato situacia ho evidentne rozhodila, necakal to. A zda sa ze to nezvlada, citi ze ta straca a reaguje na to tak ako reaguje. Zda sa ze ty si sa uz odputala, nelubis ho a lepsie ti je bez neho. Mas moznost skusit to s nim zase, porozpravat sa konecne o problemoch, hladat kompromisy, nastavit si pravidla. A pracovat na vztahu. Ak sa to rozhodnes ukoncit davaj si na toto pozor v buducom vztahu, o problemoch treba hovorit, inak ti kazdy vztah skor ci neskor krachne. Lebo nenajdes vztah na ktorom nebude treba pracovat a vsetko pojde samo od seba.

Navratkex

gffft presne tak to mám aj ja že neviem co je správne a co nie. uvedomujem si už ale že nie je toto zdravý vzťah. hrozné chcem aby bol ale myslím že toto neprekonateľný. len stále nechapem prečo toto všetko robo. a hovorí mne že ja ničím vzťah ka chcem v ňom len dychqt a cíti sa fajn

gffft

ja som mal to iste pri mojej prvej priateľke, silne zamilovanie a nevedel som co je spravne a co nie, doslovne mi hrabalo

potom sme sa rozisli a rok som sa z toho daval dokopy a az potom som si uvedomil, čo za blbosti som robil

Navratkex

gffft a presne toto ziadam od priateľa ale on mi to nevie dať tiež to neviem pochopiť. môže byt že má v sebe nejaký blok pre ktorý na mna takto tlači že stále vyžaduje moju prítomnosť doma? prečo by má chlap nechcel nikam pustiť poľa teba?

gffft

kks toto som nikdy nepochopil ze robit sceny z nicoho :D ja dokonca priateľku aj von posielam nech ide s kamaratmi ze co sa bude nudit :D

navratkex

Pred tým sme neriešili problem žiadny všetko sme nechali nevypovedané a hodilo za hlavu a to bolo zle.teraz sa somnou začal rozprávať o problémoch cim má prehovoril k návratu myslela som si že to bude lepšie keď sa budeme rozprávať ale prešli 3 dni a preto že som spala u našich urobil cirkus akoby som bola nekde na diskotéke. povedala som si fajn uvidíme sa na druhý deň a budeme sa na seba viac tešiť ale on ne on si povedal urobím kek cirkus nech sa nenudí... ja neviem ci dokážem takto fungovať budeme len obaja trpieť. chcela som s ním žiť a plánovali sme rodinu ale takto?vi jo ľúbim neviem chcela som to zistiť a vyskúšať že keď budeme mat pravidla nastavené bude to len lepšie. a že nemám problém odpútať sa od neho no asi nemám veľmi veľký problém keď mi robí takéto tlaky a som v strese