Ponižovanie od rodiny

Príspevok v téme: Ponižovanie od rodiny
malinaMM

Ahojte, stretli ste sa uz s tym, ze Vam ublizovala vlastna rodina? Jedna sa o moju rodinu. Mam sestranicu. Je lekarka, studovala a je to "hlavicka", je mudra, inteligentna. Ja mam len maturitu a pracujem v uplne beznej praci. Moja rodina ma s nou stale porovnava, akoby som bola nieco menej. Na rodinnej oslave je to najhorsie, vtedy sa rozobera len ona a ja som iba vzduch. Este aj babka do mna rype, vraj preco som si nezobrala od nej priklad. Takisto dalsia sestranica studovala a teraz je na materskej, a dalsia sestranica studuje v Anglicku. Len ja som taka cierna ovca rodiny. Rodinne stretnutia by mali byt prijemne a krasne chvile s najblizsimi a nie pretekanie sa o to, kto je lepsi, uspesnejsi, kto kde studuje a pracuje... Jedneho casu som chcela ist studovat, ale vysmiali ma, vraj som hlupa a leniva a ze na to nemam a nech idem radsej do roboty. Samozrejme, boli ma to. Ako by ste to riesili?

swistica

Dolezite je, ci ty si so sebou a svojou pracou spokojna. Ak ano, tak im to povedz a svoju pracu opisuj v pozitivach. Ak nie, tak to skus zmenit.