Ako naznačiť chalanovi že sa mi páči?

Príspevok v téme: Ako naznačiť chalanovi že sa mi páči?
Zamilovanaaaa

Dobrý večer, ako mám chalanovi naznačiť, že sa mi páči?

Je tu jeden chalan je to chalan z mesta z kadiaľ aj ja ale nikdy sme sa nerozprávali, pretože ja som nehodila vôbec von iba do školy a naspäť nič viac. Ale tento rok ako začali prázdniny, som skoro stále vonku s kamarátkami. Vďaka ním ho aj poznám, pretože o ňom hovoria a podobne. Mne sa začal hrozné páčiť a videla som ho 3krát. Prvýkrát pri kaviarni ale z diaľky, druhýkrát tiež z diaľky ako niekam išiel a tretíkrát pred jednou budovou, kde bol on so svojimi kamarátmi a aj s mojou kamarátkou na chvíľku. Neviem či si má všimol. Nabudúci týždeň v sobotu večer idem do klubu a ide tam aj on, a chcela by som sa s ním velmi zoznámiť a nejako sa mu zapáčiť ale bojim sa, pretože neviem ako na to.

Tak muži prosím poraďte a napíšte čo máte na žene najradšej aj keď ste ju predtým ešte nikdy nevideli alebo len tak matne a ako sa vám dokáže nejaká baba zapáčiť na základe spravania. Aká by mala byt hneď na začiatku??

pretazko

Zacat by bolo lahke, ovela horsie je v tom i pokracovat a to moze cloveka odradit uz od sameho zaciatku, ze sa nezmoze ani pre ten zakladny krok, tarcha zavazku a aktivity s tym spojene.

mirec411

"Zamilovaná" - aké jednoduché to majú dnešní chlapci... Dievčatá sa do nich zamilujú skôr, ako pohnú prstom :) ---- Asi dám inú radu, ako zamilovaná očakáva, pretože tých očakávaných dostane asi dosť. ---- Nemohol som prehliadnuť záver príspevku. Zamilovaná, ty otvorene prosíš o nejaké rady, ako sa zoznámiť s chalanom, ako sa mu zapáčiť a najlepšie by bolo, keby sa do teba hneď aj zamiloval ako ty do neho. Jasne že také rady sú. A celkom zaberajú. Od koketných pohybov tela až po koketné reči - toto všetko funguje. Nevedie to ale k sympatiám a ani k zamilovanosti. Nie k takej, akú by si chcela. Moja rada je preto jednoduchá: - Nehľadaj "správne" slová - použi svoje. Jednoducho ho zavolaj tancovať a ostatné nerieš. Správaj sa bežne, ako si zvyknutá. Rozprávaj s ním bežne, tak ako rozprávaš s kamarátkami. Buď taká, ako ťa poznajú kamarátky, rodičia, spolužiaci... - jednoducho buď to TY a nie nejaká "nastailovaná" osôbka, ktorá sa zahrá na dokonalú herečku v mene získania chalana. Koľko také divadlo vydrží? A načo sú také lži a pretvárka dobré? Ver tomu, že ak budeš sama sebou a budeš taká otvorená a úprimná ako tu v príspevku, tak to bude najlepšie. Príď za ním, poťahaj ho za ruku a s úsmevom sa spýtaj, či si s tebou nezatancuje..., či by nešiel s tebou do mesta..., na kúpalisko..., do kina... Možností sú tisíce. A všetky sú správne. Okrem jedinej: - okrem hry na niečo, čím nie si.

Poslusna Laura

@kladivko
Urážať a zosmiešňovať v každom príspevku je skôr znak tvojej infantility. Ak ty balíš dievčatá formou: Páčim sa ti? Tak si ideme spolu zat**kať, tak to je tvoj spôsob a od normálnych žien si vyslúžiš akurát tak kopanec do rozkroku. Ale prajem ti veľa šťastia.

kladivko

Poslusna Laura,

to je nieco ako "hra na spionov". Som myslel ze dospeleho cloveka by taka detinskost nenapadla. Teda pokial nechodis este do materskej skoly.

Poslusna Laura

Nech by si sa správala akokoľvek, stále je tu riziko, že si ťa vôbec nemusí všimnúť. Riešila by som to cez nejakú moju kamarátku, ktorá by mu naznačila, že by som sa s ním chcela porozprávať alebo byť s ním chvíľu sama alebo aj nenápadne naznačiť, že sa mi páči. Alebo cez nejakého jeho kamaráta. Vyhneš sa tým trapasu z odmietnutia a zároveň zistíš na čom si.

kladivko

Pokial ta samu nic nenapada ako nieco naznacit tak to nechaj tak. Nie si este dospela a rozumova uroven je prilis nizka na vztah.

neznamy1986

MiaLiatnova: Tak tak - nie každý ma schopnosť, že zvláda ,,kódovanú komunikáciu" Chcem niekoho ale nesmiem to povedať, musím to špeciálne ,,kódovane vyjadriť" a veriť, že dotyčná/ý to vyjadrenie ,,rozkóduje"

MiaLiatnova

...netreba nijako naznacovat, staci, ked mu to na rovinu povies a budes mat pokoj...a uz uvidis ako bude reagovat...