Má inú?

Príspevok v téme: Má inú?
Ivalina

Už dlhšiu dobu mám pocit, že môj manžel má niekoho. Nemyslím teraz milenku, skôr nejakú lásku. Nemal by kedy ma podvádzať, skôr si myslím, že si len píšu... Pár krát na mňa niečo vyskočilo, že si píse s kolegyňou. Nečítala som ich konverzaciu, ani ma to len nenapadlo. Len po mesiacoch, rokoch som si uvedomila, ze to je akosi často.
Dosť ma to mrzí. Spolu sa bavime už len o deťoch. O mňa ako ženu nejavi zaujem už dlhu dobu. Ja ani neviem, čo robiť. Chcem, aby bol šťastný. On by sa nikdy nerozviedol, ale myslím, že spolu nie sme šťastní. Ak ho to ťahá inam, ja mu brániť nebudem. Aj keď to bolí.
Máme malé deti na ktore sme uplne samy, nemáme ani kamaratov, vsetko sa točí len okolo detí. Ja neviem ako sa mam zachovať. Čítať ale jeho správy nebudem. Viem s kým si píše, ale o čom nechcem sa starať, aj tak si v práci môžu hovoriť o čom chcú.
Ja ozaj neviem, čo robiť.

dobreuzsomzastu

ved to je tak ked kazda slovenka potrebuje mat vela deti potom na seba kasle a cuduje sa ze chlap si najde inu...

Medea7

Dobre dámy ale obrazne povedané bit sa o muža? Snáď sa nebudete tak zhadzovať, a on sa bude možno smiať. To by som nerobila na deti by som sa zamerala.

jatrubka

nevieme, co mu je, aky je, ci je unaveny z prace a potrebuje vypnut. komunikuj niekde vonku, ked sa da. do komunikacie nahliadni, mozu riesit pracu. nevieme, ci bol taky vzdy, kedy sa zmenil a preco.

preslasomtym

Ak manzelovi taha na 40 tak urcite ma milenku, v takom veku ju ma vela muzov lebo ich chyta kriza stredneho veku alias druha puberta.

mirec411

Ivalina, každý príspevok tu nie je zrovna radou... Ako vidíš, ľudia sú rôzni. --------- Ale k veci: - Nezatváraj oči pred niečím, čo ťa trápi. To predsa nie je ani rozumné, ani logické a navyše to určite nie je riešenie. Ak máš trpieť, tak je lepšie porušiť pravidlo súkromia a nahliadnuť do tej "pošty". Čo ak ide len o nevinnú komunikáciu s niekým, u koho hľadá odpovede na rovnaké problémy, ktoré cítiš aj ty? Čo ak aj on rieši vaše manželské a intímne odcudzenie sa? ------ Nie je dobré robiť závery bez podkladov a aspoň malých dôkazov. Bojíš sa toho, čo nájdeš, alebo to nechávaš tak, lebo rada trpíš? ----- Povedz si ČO CHCEŠ - a urob to. Môže to byť len lepšie, nie horšie.